Blic

BAKA BESNA NA LUNU: ZBOG NJE SAM OBOLELA, NEĆU JOJ OPROSTITI

-

Majka rijaliti učesnice Anabele Atijas, Jadranka Polutak telefonski­m putem uključila se u emisiju „Zadruga - Narod pita“i otkrila šta zamera svojoj unuci.

- NE MOGU joj nikad oprostiti to što je pljunula na svoju majku. Nikad. Možda pred smrt, ako mi traži oprost. Ja sam zbog Lune nervno obolela i to neka joj služi na čast. Neka niko ne doživi to što smo Anabela i ja doživele - rekla je Jadranka tokom uključenja, a potom se obratila Miljani Kulić, koja je bila u studiju.

- Majka prvo razmisli da li je detetu dobro. Nisu sve majke hrabre kao Anabela, da stane uz svoje dete i kada ne podržava postupke deteta. Ružno je što jedna majka pokušava drugu ženu da napravi nemajkom! Miljanina majka je njoj želela sve najbolje, ali smo videli njeno poštovanje prema majci. Marija je završavala i u bolnici. Ja se njoj divim - rekla je Jadranka, a potom dodala:

- Miljana, ni ti nisi ispoštoval­a svoju majku, kao što ni Luna nije svoju. Zbog Lune smo prošli golgotu! Miljana je u jednom trenutku izašla iz studija jer nije želela to da sluša.

Dan nakon ovoga oglasila se i Luna na svom instagramu uz poruku za koju svi veruju da je odgovor baki Jadranki:

„Neki jednostavn­o imaju sreće što ja neću da pričam ništa.“

A Miljana Kulić tvrdi da Luna izdržava Marka te da on koristi nedozvolje­ne supstance.

- Luna ga finansira. Narkoman je uvek narkoman - rekla je Miljana u emisiji. 

 ??  ?? neki jednostavn­o imaju sreće što ja neću da pričam ništa, oglasila
se luna posle bake
neki jednostavn­o imaju sreće što ja neću da pričam ništa, oglasila se luna posle bake
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia