Blic

GDE će IM DUŠA, NE DAJU MI DA ČUJEM DECU

- FILIP JOVANOVIĆ

Tanja Savić je mesecima razdvojena od sinova Maksima i Đorđa koje je njen suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju, a sada su on i njegova porodica odlučili da joj, kako kaže pevačica, blokiraju pozive i već pet dana nije u kontaktu sa naslednici­ma.

Pevačica Tanja Savić prolazi kroz pravu agoniju i jako je potresena jer je već mesecima unazad odvojena od sinova. - Moje ljubavi najveće. Sve činim da mi dođete u zagrljaj. Osoba sam koja krajnje osuđuje nepravdu. I svaka načinjena šteta ne može, a da prođe nekažnjeno. Ima već pet dana kako nisam čula njihov glas. Kada kontaktira­m porodicu, svi ignorišu. Gde će im duša. Ako pokušavam da pozovem ponovo, oni me blokiraju. Neka svi već jednom znaju šta mi je učinjeno kroz vapaj je poručila Tanja Savić putem društvene mreže Instagram.

Pevačicu je ova situacija dotukla pa dane provodi zatvorena u kući plačući.

- Tanja ne može da se smiri, ne zna šta ju je snašlo. Danima plače i pokušava svim snagama da dođe do svoje dece. Pisala je Dušanu, zvala ga, njegovoj porodici, ali nikakvih povratnih informacij­a nije dobijala. Zato je odlučila da se javno obrati putem Instagrama. Ovo su poslednji njeni

trzaji. Skrhana

je. Mnogo je tužna i samo ponavlja da želi da vidi sinove - kaže za “Blic” izvor koji je upućen u celu priču.

Da je njen život poslednjih meseci obojen tugom, priznala nam je nedavno i sama Tanja.

- Rasplačem se često kad sam sama, ali nikada pred njima, da oni to vide i osete. Baš mi nedostaju. Teško je i njima, ali oni su dečaci pa prikrivaju to svoje nezadovolj­stvo i taj nedostatak majke. Već znaju da ćemo se čuti svakog dana, uvek u neko određeno vreme, zbog

DA MI DOĐETE LJUBAVI MOJE... SVE ČINIM KONTAKTIRA­M U ZAGRLJAJ... KAD

PORODICU, SVI IGNORIŠU

vremenske zone - sa setom je rekla pevačica.

Inače, Tanja je od 17. aprila odvojena od svojih sinova, kada ih je njen suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju.

- Ja nisam državljani­n Australije. Imam boravišnu vizu, mogu da uđem i izađem iz Australije kad god poželim. Malo mi je teško palo ovo što sam četiri meseca bez dece. Na Veliki petak moj muž je otišao sa decom u Australiju. Ja sam farbala u četvrtak da bih im odnela jaja u petak. Kada sam otvorila vrata stana, on je bio prazan, bez dečjih stvari, bez kofera, deca nisu bila tu. Ja dva dana nisam znala gde su deca, Dušan je isključio mobilni telefon, bio je nedostupan. Posle toga su me zvali novinari. Ja nisam znala šta se dešava sa njima, gde su mi deca, gde mi je muž... - rekla je Tanja u emisiji “Ekskluzivn­o” pa dodala da decu viđa samo preko Vajbera.

- Novinari su me zvali

jer sam išla da prijavim nestanak, nisam znala gde su mi deca, on se nije javljao na telefon dva dana. Moje srce je hrabro, to je srce majke, sve žene znaju kako je kad si bez dece toliko dugo. Verujem u Boga i u onu rečenicu dobro se dobrim vraća. Govorim isključivo istinu, ne želim nikoga da osuđujem.

Ona je tada rekla da joj nije jasno zbog čega se suprug okrenuo protiv nje.

- On se meni inati, ali se inati majci svoje dece. Nešto mu je popilo mozak, šta - ja ne znam. Ja sam jaka i hrabra žena, što me ne ubije, to me ojača - istakla je tada drhtavim glasom Tanja.

Tanja je godinama sa porodicom živela u Australiji, a kako je sama nedavno izjavila, njen muž se nije slagao sa njenom željom da više vremena provodi u Srbiji da bi se posvetila karijeri.

n

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia