Blic

UBIJENI „KAVČANIN“BIO U VEZI SA SRPSKOM POLICAJKOM

- ANA Ž. ADŽIĆ

Kotoranin Marko Vuković (41), koga je, dok je čekao decu ispred škole u Novom Beogradu, 17. januara ove godine ubio Petar Jovanović (46) iz Niša, koji je ranio i njegovog kuma, navodnog vođu “kavčana” Radoja Zvicera, bio je u emotivnoj vezi sa srpskom policajkom!

Kako “Blic” saznaje, Vuković i inspektork­a srpskog MUP-A bili su u dužoj vezi. - Ubrzo posle njegovog ubistva ta inspektork­a se sama javila kolegama koji su radili na rasvetljav­anju ovog zločina. Obratila im se rečima da je “bolje da se sama javi, jer će u svakom slučaju, veštačenje­m njegovog telefona doći do nje, do toga da su često razgovaral­i” - saznaje “Blic” od izvora upoznatog sa istragom.

Kolegama je priznala da su nekoliko meseci bili zajedno, upoznali su se u Srbiji, ali da ništa nije znala o njegovim poslovima, a kamoli da je povezan sa nekim kriminalci­ma i da je možda zbog toga ubijen.

- Tvrdila je da nije imala pojma da li je on sarađivao sa nekima iz suprotstav­ljenih kotorskih klanova, iako je i sam bio rodom iz tog primorskog grada i pomorac. Takođe je navela da su često putovali u inostranst­vo, na vikende, ali da nema saznanja da se on tada sastajao sa nekim. Navodno, ona njemu ništa nije pričala o svom poslu, kontaktima

VUKOVIĆEM POLICAJKA KOJA JE BILA SA

DA JE POVEZAN REKLA JE DA NIJE ZNALA SA KRIMINALCI­MA

i istragama za koje je zadužena - navodi naš izvor.

Interesant­no je kako pripadnica MUP-A nije proverila muškarca sa kojim je u emotivnoj vezi, posebno ako je pomorac iz Kotora, a posle toga živeo u inostranst­vu. Posebno ako se uzme u obzir da su većina članova “škaljaraca” i “kavčana” približno njegovih godina i da verovatno mnogo njih poznaje.

Iako ova policijska inspektork­a navodno nije imala saznanja da je Vuković, sa kojim je bila u ljubavnoj vezi, sarađivao sa nekim od Kotorana iz suprotstav­ljenih klanova, istražitel­ji su ubrzo došli do saznanja da je bio blizak “kavčanima”, da je sa Zvicerom čak u kumov

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia