Blic

NAJJAČE SE BORIM ZA DECU, ALARMIRALA SAM POLICIJU

Tanja Savić očajna što ne može da čuje i vidi sinove za „Blic“kaže

- A. IVANOVIĆ, LJ. TOZEV

Nakon što je njen suprug Dušan naslednike Maksima i Đorđa odveo u Australiju, pevačica mesece provodi u iščekivanj­u trenutka kada će ih zagrliti. Tanja ne gubi optimizam i hrabrost te, kako kaže, iako već danima nisu u kontaktu i niko joj se ne javlja na telefon, zna da mora da ostane jaka, a planira i rastavu braka.

Pevačica Tanja Savić mesecima nije videla sinove Đorđa i Maksima, a neretke objave i izlivi osećanja na društvenim mrežama svedoče koliko pati što ne može da ih zagrli. Pored toga, kako je priznala, već danima ne može ni da ih vidi putem video-poziva što je bio jedini način da stupe u kontakt te sada čeka trenutak kada će joj suprug Dušan, koji je sa naslednici­ma u Australiji, dozvoliti da na neki način čuje mališane.

- Moram da se borim najjače. Znam da moram da ostanem jaka - kaže Tanja za “Blic”, a na pitanje da li planira razvod, jasna je:

- Naravno da planiram priznala je Tanja i otkrila da je alarmirala policiju i da planira put u Australiju:

- Jako mi je teško bez dece, ja nisam znala da će ih moj suprug odvesti. Niko mi se ne javlja na telefon ili sam čak i blokirana. Alarmirala sam i ovdašnju i tamošnju policiju, nadam se da će se nešto desiti, iako je situacija sad dodatno otežana zbog korone: Pošta se ne šalje, sve ide mejlom pa će biti dosta sporije. Čim budem imala priliku, otići ću u Australiju, moram da se borim za svoju decu.

Pevačica je i na Instagramu javnosti tvrdila da ne postoji način da stupi u kontakt sa sinovima.

- Moje ljubavi najveće. Sve činim da mi dođete u zagrljaj. Osoba sam koja krajnje osuđuje nepravdu. I svaka načinjena šteta ne može, a da prođe nekažnjeno. Ima već pet dana kako nisam čula njihov glas. Kada kontaktira­m porodicu, svi ignorišu. Gde će im duša. Ako pokušavam da pozovem ponovo, oni me blokiraju. Neka svi već jednom znaju šta mi je učinjeno - napisala je Tanja, a kako saznajemo, to što danima nije videla Maksima i Đorđa ni preko video-poziva je dovodi do očaja.

- Tanja je zaista posvećena majka, svaki dan pati zbog razdvojeno­sti od sinova. Ovo je prvi put da je prošlo toliko vremena da nisu zajedno, ona sve svoje obaveze, nastupe i gostovanja podredi upravo Đorđu i Maksimu. Svakodnevn­o priča o njima i jako joj je teško, često plače, ali nikad dok je sa sinovima na telefonu. Međutim, sada ne može ni putem video-poziva da ih gleda. Danima pokušava, odbijaju joj pozive, kako je i sama na Instagramu napisala, nakon stalnih pokušaja blokirali su joj broj. Zaista je loše, očajna je i deca joj svaki dan sve više nedostaju - kaže naš izvor.

Podsećamo, Tanja je godinama sa porodicom živela na relaciji Australija - Srbija. Početkom ove godine boravili su u Beogradu, gde je Tanja planirala da se posveti karijeri, međutim u aprilu mesecu njen suprug Dušan Jovančević odveo je decu u Australiju bez pevačicino­g znanja. Od tada pevačica nije videla sinove, a kako je za

“Blic” u više navrata otkrila, to joj teško pada.

- Sve to mi je stvarno teško palo, mnogo mi nedostaju, ali šta ću... Bitno mi je da su dobro i da ne pate, da smo svi dobro. Rasplačem se često kad sam sama, ali nikada pred njima, da oni to vide i osete. Baš mi nedostaju. Teško je i njima, ali oni su dečaci, pa prikrivaju to svoje nezadovolj­stvo

i taj nedostatak majke. Već znaju da ćemo se čuti svakog dana, uvek u neko određeno vreme, zbog vremenske zone. Pokušam da im nadomestim to što nisam pored njih, stalno govorim: “Dođite, mama vas čeka, mama sređuje kuću.” Trudim se da ostanem jaka - pričala je ona. 

 ??  ?? tanja je odlučila da učini sve da vidi mališane
tanja je odlučila da učini sve da vidi mališane

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia