Blic

SVE SU INSCENIRAL­I DA BI NAS POKRALI

Nikolina i Vidoje Ristović izbačeni su, tvrdi voditeljka, iz vile u Kaštelima koju su rentirali na 14 dana za 20.000 evra, te oštećeni za preko 270.000 evra jer su im ukradene dragocenos­ti i gotovina.

-

VODITELJKA NIKOLINA PIŠEK je rekla da su posle razbojničk­e krađe u vili u Kaštelima oštećeni za 270.000 evra dragocenos­ti i gotovine.

- Tvrdim da je sve inscenirao kako bi se domogao vrednih stvari (novac u gotovini - 65.000 do 68.000 evra, muški sat - 18.000 evra, sat „Rolex Daytona Rose Gold“- 35.000 evra, narukvica - 40.600 evra, muški sat zlato 13/50 - 25.000 evra, ženski prsten - 25.000 evra, prsten 3.75 ct od belog zlata vrednosti 65.000 evra), a sumnjamo da je i agencija bila u sve to upletena - kaže Nikolina aludirajuć­i na vlasnika vile.

- Žena koja je trebalo da nam bude na raspolagan­ju 24 sata dnevno nije se nijednom javila, a i vlasnika agencije bismo teškom mukom dobili. Vlasnik je bio jako dobro upoznat šta imamo kod sebe jer je svaki dan dolazio u vilu, što je krajnje neuobičaje­no i nije primereno, pa smo se žalili vlasniku agencije koji nam je rekao da je on malo specifičan iznajmljiv­ač i da su ga smirili, ma što to značilo. Uz to, enterijer i eksterijer pokriveni su video-nadzorom - nastavila je i istakla da je tri dana pre nego što su im sprečili ulazak u vilu, a to je bilo svega 30 sati pre njihovog ček-auta, Vidoje ukucao pogrešnu šifru u sef, koji se zablokirao.

- Vlasnik je otključao sef i video šta je sve u njemu. Videla sam da se znaju sa obezbeđenj­em, od njih nismo dobili nikakvu zaštitu. Rekli su da ne mogu zadirati u privatno vlasništvo. Podnela sam pritužbu na njihovo postupanje - objašnjava Nikolina Pišek.

Podsetimo, Nikolina i Vidoje sa decom i prijatelji­com zakupili su za 20.000 evra vilu u Kaštelima na 14 dana. Pretposled­nje večeri pred vilom su ih navodno dočekali ljudi iz obezbeđenj­a i zabranili im ulazak. Naknadno su dozvolili Nikolinino­j prijatelji­ci i ćerki da uđu u vilu i pokupe stvari, ali novac i dragocenos­ti, skupe satove i nakit, navodno nisu pronašli. Dok policija još nije došla, Vidoje Ristović je zaobišao obezbeđenj­e i došao do vile. Vrata su bila poluotvore­na, bio je mrak, a onda je, kako tvrdi Nikolina, dobio udarac. 

 ??  ?? nikolina otkrila kroz šta su još prošli na odmoru
nikolina otkrila kroz šta su još prošli na odmoru
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia