Blic

STEFANA: SREĆKO I JA ČEKAMO DEČAKA

-

Jedna od najlepših srpskih sportistki­nja Stefana Veljković i njen dečko Srećko Lisinac uskoro će se ostvariti kao roditelji. Stefana i Srećko su u vezi tri godine, a sada je pitanje da i kada se steknu uslovi za nastavak sezone, kao i za održavanje Olimpijski­h igara koje su pomerene za 2021. godinu, da li će Stefana moći da se stavi na raspolagan­je selektoru Zoranu Terziću.

“Presrećna sam, Srećko i ja dobićemo dečkića. Baš sam danas ušla u četvrti mesec, a za trudnoću sam saznala pre tri meseca. Bilo je planirano, hteli smo da se to desi. Za sada nema nekih bitnih promena, a one početne mučnine su prošle. Normalno se osećam, kao da nisam u drugom stanju, bukvalno bih mogla da treniram”, poručila je kroz smeh Stefana za Nova.rs.

Njoj je istekao ugovor sa Novarom, a s obzirom na to da je trudna, pitanje svih pitanja bilo je kako će podneti što će po svemu sudeći biti primorana da naredne godine preskoči Olimpijske igre u Tokiju. E, tek tu nas je najlepša srpska odbojkašic­a raspametil­a i oduševila odgovorom. “Termin je 6. februar i nisam tako isključiva što se tiče Olimpijski­h igara. Jeste da će beba biti mala, da će sve to biti teško, ali odbojka je moja ljubav, nešto čime se bavim ceo život i neću odustati od Tokija. Ja ću trenirati, spremaću se i sigurno da nikada ne bih odbila poziv selektora ukoliko usledi. Naravno, sve je to još daleko. Ima vremena. Prvo da sve protekne u redu oko porođaja, da kasnije budem dobro fizički. Ono što je sigurno jeste da je genetika na mojoj strani i da brzo skidam kilograme i vraćam se u formu. Tako je bilo kad god sam bila povređena”, ističe Veljkoviće­va.

Termin je 6. februara i nisam isključiva što se Olimpijade tiče, da sve prođe kako treba pa ćemo videti

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia