Blic

UHODIO ME JE JEDAN POZNATI MUŠKARAC

Voditeljka vremenske prognoze na TV “Pink” gostujući na “Blic poligrafu” priznala je da je jedan gospodin bio opsednut njom, da je na sve načine pokušavao da dođe do nje, ali da ona nije obraćala pažnju.

-

ŠARMANTNA VODITELJKA “PINKA” pala je na nekoliko pitanja pokušavaju­ći da prikrije istinu na “Blic poligrafu”. Jedno od pitanja glasilo je da li je istina da ju je uhodio jedan poznati muškarac, Egelja je odgovorila sa ne, međutim, poligraf je pokazao sasvim suprotno.

- Aha, pa da, rekla sam, “uhoditi” je malo grublja reč. Nije da me je baš uhodio i nije da je bio baš jedan, tako da, zato sam rekla ne - počela je da objašnjava Marija, a kada ju je poligrafis­ta pitao šta je radio, voditeljka je nastavila:

- Pa tako, pokušavao da stupi u kontakt sa mnom.

Pošto važi za jednu od najzogdnij­ih voditeljki, prosto se nametnulo pitanje da li je istina da na društvenim mrežama dobija nepristojn­e ponude. I na ovo pitanje voditeljka je pala.

- Možda dobijam, ali ne čitam, ne otvaram često te zaštićene poruke, tako da, uglavnom je to nešto, ne znam. Ne obraćam pažnju na to, pa onda... - rekla je Marija, a na pitanje poligrafis­te da li se to dešava, Egelja se nadovezala:

- Da, verovatno ih ima.

Marija je priznala da joj je život jednom bio ugrožen.

- Snimala sam prognozu sa padobrana, na 3.000 metara. Kada sam skočila iz tog malog helikopter­a, te tri-četiri sekunde sam pomislila zašto mi je ovo trebalo. I tada sam se malo uplašila, ali sve je prošlo dobro, posle je bilo zabavno - priznala je ona.

Iako je u dugoj vezi sa 16 godina starijim trenerom Ljubišom Rankovićem, poligrafis­ta je postavio pitanje da li je tačno da ćete se ove godine venčati, Marija je odgovorila:

- Ne. Ne znam otkud vam to? Pa mislim da se ove 2020. venčao samo ko je morao. S obzirom na to da nešto nam nije srećna godina. 

Marija Egelja je otkrila i da joj je život bio ugrožen kada je snimala vremensku prognozu sa padobrana, na 3.000 metara

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia