Blic

Milica Pavlović proslavila 29. rođendan

Jedna od najpopular­nijih mladih pevačica Milica Pavlović juče je imala dosta razloga za slavlje. Pored uspeha pesme “Papi”, obeležila je svoj divan dan, a kako kaže, ima želju da bude zdrava i da joj se desi velika ljubav.

- FILIP JOVANOVIĆ

Uz stihove i ritam nove pesme “Papi”, Milica Pavlović dočekala je 29. rođendan, a osmeh na licu i vedar duh dovoljno govore da je pevačica srećna, ali da tom savršenstv­u nedostaje samo jedna stvar.

- Poželela sam pre svega zdravlje, jer je to najbitnije. I ove godine su mi svi poželeli da pronađem ljubav. Pa evo, i ja želim da ove godine pronađem jednog Papija ili on mene. Naravno, pričamo o nekome sa kim ću se razumeti, poštovati i voleti, ne kao Papi iz spota - kaže za “Blic” uz smeh Milica Pavlović, aludirajuć­i da je glavni akter iz ekranizaci­je njene akteulene numere “Papi” neko koga zanima samo posao, a zanemaruje svoju lepšu polovinu.

I upravo je ovom pesmom i spotom lepa

publici za svoj rođendan poklonila pesmu pevačica sebe i publiku častila za rođendan, a kompliment­e koje dobija na račun izgleda, ali i same numere, Milici daju vetar u leđe da uvek bude drugačija i bolja.

- Prezadovol­jna sam komentarim­a za novu pesmu i spot i drago mi je što ljudi komentariš­u da sam ponovo pomerila granice. Ova pesma je poklon publici za moj rođendan i po komentarim­a vidim da su veoma zadovoljni - istakla je ona.

O vrelim scenama, provokativ­nom Miličinom izdanju u najrazliči­tijim odevnim kombinacij­ama ne prestaje da se priča, te mnogi ističu da mlada zvezda izgleda holivudski, kao i sam spot i numera.

Atraktivna pevačica je, kako je ranije i sama rekla, devet godina bez muškarca, te da je to čudno da se nekom dešava na estradi.

- U ljubavi sam pravi detektiv, ali to ne smem da obrazložim kako ne bih i dalje bila sama

- kroz osmeh kaže Milica, na čije nastupe dolaze i bivši momci.

- Dolazili su da uživaju i sa devojkama, ja se uvek pristojno javim, mahnem, da ne bi ispalo da sam uobražena - istakla je ona ranije.

Iako Milica uživa solo, taj status bi lako mogao da se promeni jer nije da joj fali udvarača, makar na društvenim mrežama. “Kuću bih ti prepisao”, “To je moja žena”, “Lavice, goriš”, “Ti si, ženo, bomba godinama”... samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod fotografij­a Milice Pavlović na društvenim mrežama.

- Svi su hrabriji na društvenim mrežama bilo je sve što je na tu temu rekla Milica.

Inače, Milica će uskoro nakratko mikrofon zameniti kamerom, s obzirom na to da je dobila glavnu ulogu u seriji “Pevačica”, reditelja Gage Antonijevi­ća, čije snimanje počinje danas.

- U toku karijere sam imala zaista mnogo ponuda kada su serije i filmovi u pitanju, ali nisam neko ko bi bilo šta uradio, tek da bi mogao da se pohvali time. Uvek ozbiljno razmislim pre nego što donesem odluku. Ovakvu ponudu i ulogu nisam mogla da odbijem, prihvatila sam se ozbiljnog i teškog zadatka, ali sam i spremna da budem maksimalno posvećena narednih nekoliko meseci, koliko će trajati snimanje - rekla nam je ranije pevačica i dodala:

- Ne mogu da iznosim detalje o projektu, ali mogu da kažem da je scenario neverovatn­o uzbudljiv i pun neočekivan­ih preokreta. Ja sam ga pročitala u jednom dahu i ova serija će sigurno biti nešto potpuno novo i drugačije od svega što je publika na našim prostorima do sada imala prilike da vidi. Serija “Pevačica” će im otvoriti neke nove vidike. 

JE PREZADOVOL­JNA A MNOGI KOMENTARIM­A PUBLIKE,

JOJ PIŠU DA JE PONOVO POMERILA GRANICE NA NAŠOJ MUZIČKOJ SCENI

Pa evo, i ja želim da ove godine pronađem jednog Papija ili on mene. Naravno, pričamo o nekome sa kim ću se razumeti, poštovati i voleti, ne kao Papi iz spota

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia