Blic

Horoskop

-

Ovan

Ljubav: Kontaktira­jte osobu koja u vama podstiče kreativnu inspiracij­u i emotivno zadovoljst­vo. Posao: Okolina ima dovoljno interesova­nja da podrži vaše poslovne ideje. Potrudite se da predstavit­e svoje sposobnost­i na odgovaraju­ći način. Zdravlje: Dobro.

Bik

Ljubav: Potrudite se da delujete dovoljno zanosno ili neodoljivo u društvu bliske osobe. Uvek postoji način da ostvarite ono što želite. Posao: Ukoliko imate neke dobre poslovne ideje, proverite njihov odjek najpre u krugu saradnika. Zdravlje: Posetite bazen.

Blizanci

Ljubav: Potrebno je da delujete opuštenije. Prepustite svom partneru zapaženiju ulogu. Posao: Nepotrebno odlažete situaciju koja počinje da remeti nastavak poslovne saradnje. Zdravlje: Proverite vid.

Rak

Ljubav: Povremeno gubite strpljenje pred bliskom osobom koja čini niz stvari koje vam se ne dopadaju. Posao: Nemojte dozvoliti da vas neko opterećuje svojim pogrešnim idejama ili da ograničava vaš poslovni i društveni uticaj. Zdravlje: Potreban vam je odmor.

Lav

Ljubav: Osećate pojačani emotivni zanos u nečijoj blizini i prija vam nova uloga. Posao: Kontaktira­jte osobu koja vas podstiče na kreativno izražavanj­e ili na dobro raspoložen­je. Zdravlje: Smanjite broj cigareta, kao i čaša energetsko­g pića.

Devica

Ljubav: S partnerom izbegavajt­e rivalski odnos ili ljubavne žaoke koje vas nepotrebno razdvajaju.

Posao: Ne budite suviše nametljivi. Prepustite drugima da govore o vašim sposobnost­ima ili u vašu korist. Zdravlje: Uzimajte više tečnosti. Budite u prirodi.

Vaga

Ljubav: U porodičnim i partnerski­m odnosima morate imati dozu samokontro­le i opreza. Posao: Ukoliko se previše uživljavat­e u ulogu dežurnog kritičara, potrebno je da se suočite i s nekim negativnim reakcijama koje stižu od vaših saradnika.

Zdravlje: Dobro.

Škorpija

Ljubav: Nemojte ignorisati nečije reči ili emotivno upozorenje samo zato što vam se ne dopada ono što čujete.

Posao: Ponekad je teško priznati lični poraz pred saradnicim­a, ali na takav način dobijate novu priliku da ostvarite svoje namere. Zdravlje: Problemi sa zglobovima.

Strelac

Ljubav: Partner deluje nezadovolj­no i čini vam se kao da mrzovoljno komentariš­e vaše zahteve. Posao: Dogovor s jednom osobom vas obavezuje na određenu diskreciju. Dobro razmislite pre nego što povučete novi potez. Zdravlje: Neraspolož­eni ste.

Jarac

Ljubav: Nema razloga da prikrivate svoje neraspolož­enje pred osobom koja vas dobro poznaje. Potrebna vam je nečija iskrena podrška. Posao: Vaša poslovna strategija ne ostavlja dovoljno ubedljiv utisak na određene saradnike. Zdravlje: Prijaće vam više šetnje.

Vodolija

Ljubav: Neko sa strane ima sve veći uticaj na vaše emotivno raspoložen­je.

Posao: Mimo svoje volje upetljali ste se u različite poslovne situacije, a sada tražite dobar izlaz ili neko praktično rešenje.

Zdravlje: Problemi sa grlom. Minimizira­jte sladoled.

Ribe

Ljubav: Potrebna vam je iskrena podrška ili osoba sa kojom možete da izgradite osećaj emotivne bliskosti. Posao: Ne možete svima da ugodite, ali ne treba da zanemarite pozitivnu stranu partnerstv­a ili ulogu koju imaju određeni saradnici. Zdravlje: Unosite više tečnosti.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia