Blic

Mir je naša nacija

-

LISTA ZA UČEŠĆE NA IZBORIMA ZA POSLANIKE U SKUPŠTINI CRNE GORE KOJI će BITI ODRŽANI 30. AVGUSTA. NA DVE SEDMICE DO IZBORA UBEDLJIVO NAJZAPAŽEN­IJU KAMPANJU IMA LISTA OKUPLJENA OKO DEMOKRATSK­E CRNE GORE ALEKSE BEČIĆA.

PORUKA MIRA I ZAJEDNIŠTV­A

Kao što je bio slučaj i do sada, predstavni­ci većine političkih stranaka i koalicija koje će učestvovat­i na parlamenta­rnim izborima u Crnoj Gori osmislili su slogan svoje kampanje kojim žele posebno da istaknu određenu vrednost ili ideju koja najbolje odslikava njihovu politiku. Taj slogan obično bude i deo imena te liste na izborima.

Tako su u DPS-U Mila Đukanovića odlučili da slogan liste koju čine DPS i Liberalna partija bude ‘Odlučno za Crnu Goru’. Savez oko Demokratsk­og fronta, Socijalist­ičke narodne partije i još nekoliko manjih stranaka prepoznaje se po sloganu ‘Za budućnost Crne Gore’. Slede i slogani drugih partija i koalicija - Crno na bijelo, Jednoglasn­o, Jaka Crna Gora, Mi odlučujemo dosljedno, Ispravno i Svim srcem za Crnu Goru. Na ovim izborima samo dve liste neće imati posebno izdvojenu poruku kao deo imena liste.

U medijima i ukupno u crnogorsko­j javnosti posebno je vidljiva i ubedljivo najviše se komentariš­e kampanja Bečićevih Demokrata koja se prepoznaje po poruci ‘Mir je naša nacija’. Slogan jasno definiše Demokratsk­u Crnu Goru kao

dobit je skočila za 25 procenata, odnosno za 9,6 milijardi, i iznosila je 48,4 milijarde dinara na nivou „Telekom Srbija grupe“- rekao je Ćulibrk.

naveo je da „Telekom“ima 12.000 zaposlenih i da i zbog akcionara „Telekoma“treba izneti pravu sliku o „Telekomu“. Ističe da su spinovanja dostigla neverovatn­e razmere i da se pojačavaju ovih dana. „Telekom Srbija“je kompanija koja posluje u više zemalja i predstavlj­a ponos srpske ekonomije, istakao je Ćulibrk i dodao da je većinski vlasnik „Telekoma“država - 58 odsto, kao i da ima 4,8 miliona malih akcionara.

On se osvrnuo i na dešavanja ispred zgrade „Telekoma Srbija“pre dva dana, rekavši da izvršni direktor za ljudske resurse u toj kompaniji Draško Marković nije trebalo da reaguje na način na koji je to uradio dok je potpredsed­nica SSP Marinika

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia