Blic

GRBOVIĆ: NISAM VIDEO ĐILASA OD MAJA

-

erbović za „Blic“navodi da će o pozicionir­anju nse na političkoj mapi odlučivati novo rukovodstv­o nakon Skupštine u septembrul

- Sa braganom Đilasom se nisam video, a ni čuo, od maja meseca, tako da ta informacij­a nije tačnal iad je reč o udruženoj opoziciji Srbije, nismo pozvani na osnivanje, a ni nakon osnivanja, niti su postojali bilo kakvi kontakti, ili makar ja za to ne znaml m pozicionir­anju nse na političkoj mapi će odlučivati novo rukovodstv­o nakon Skupštine u septembru, tako da ne mogu da nagađam u kom pravcu će ićil Svoje ideje i zamisli ću uvek prvo podeliti sa kolegama u nokretu, a od njih će zavisiti da li će te ideje dobiti podršku i šansu da budu realizovan­e - kaže erbovićl AL il učvrsti, da vidimo gde smo grešili i kako ćemo dalje - istakao je on.

na pitanje hoće li se kandidovat­i za predsednik­a PSG ponovo, odgovorio je:

- Sa 44 godine sam prvi put postao član političke organizaci­je, i to baš ove. Od osnivanja sam u Pokretu, a biću i nakon skupštine. na kojoj funkciji, to još ne znam i ne razmišljam o tome.

novi opozicioni blok?

Pre dva dana pojavila se informacij­a kako PSG, LDP, SMS i nova stranka razgovaraj­u o mogućoj saradnji i formiranju novog opoziciono­g bloka. Tu priču započeo je na Fejsbuku Đorđo Žujović iz LDP-A, ali kako izvori „Blica“kažu, za sada nema reči ni o kakvoj novoj koaliciji.

- To nikakav zvaničan sastanak nije bio, niti pregovori, popili smo kafu kao ljudi koji isto ili slično misle. Baš čudno što je neko to nazvao pregovorim­a i novim blokom - kaže za „Blic“jedan od učesnika.

Ta priča čudi i zbog planova PSG, ali je očigledno da rukovodstv­o tog pokreta traži najbolji način da nastavi sa političkim delovanjem.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia