Blic

FILMOVI I DOPISANA ULOGA ZA TV

- JOVANOVIĆ

Filmsku karijeru započinje 1968. godine u filmu Radoša Novakovića „Bekstva”, nakon koje je usledio bogati kinematogr­afski opus. Prvu glavnu ulogu igra 1979. u filmu Miće Miloševića „Drugarčine”, koji ga je angažovao i 1981. za film „Laf u srcu”, čiji su scenario pisali Siniša Pavić i Ljiljana Pavić, gde se epizodno pojavio kao Srećko Šojić. Godinu dana kasnije, odlučuju da njegov lik prošire i snimaju film „Tesna koža”, gde je sa Nikolom Simićem igrao jednu od glavnih uloga koja je doživela enormnu gledanost, te zbog toga snimaju nastavke 1987, 1988, 1991. Osim toga, veće i glavne uloge ostvaruje i u filmovima „Erogena zona”, „Debeli i mršavi”, „Crna Marija”, „Majstor i Šampita”, „Špijun na štiklama”, „Uslovna sloboda” i „Sedam i po”, a prvu veću ulogu na televiziji ostvaruje 1971. u seriji Siniše Pavića „Diplomci”. Nastupio je u više od 400 epizoda serije „Pustolov“, koja je emitovana na RTS-U kao program za decu i mlade.

Suzana je na venčanju Zlate Petrović uhvatila bidermajer i posle toga se udala za sašu.

D“Granda“. Imao je saša mnoge devojke, te nije ni čudno što je na svadbi svoje bivše Zlate Petrović upoznao suzanu i tada je nastala magija. Pre toga nisu slutili da će biti zajedno, makar je tako pričala suzana.

prvi poljubac

kako je jednom suzana ispričala u javnosti, saša ju je zaprosio tako što ju je odveo u novi sad, gde je živeo tokom rada sa lepom Brenom. došli su u jednu zlataru, a potom joj je rekao da izabere verenički prsten dok se ne predomisli.

– najradije prepričava­m početak zabavljanj­a. sećam se da je i tada vladala neka epidemija, bolest ludih krava, čini mi se (smeh). sale mi je učinio uslugu i odvezao me na nastup jer je moj vozač bio sprečen. kada je trebalo da izađem iz auta, opomenuo me je da sam zaboravila da ga poljubim. Budući da se pre toga nismo puno družili, bilo mi je čudno što mi to traži, ali onda je usledilo njegovo obrazložen­je da smo mi sada zvanično zajedno i da je normalno da dobije poljubac – ispričala je ranije za “story” suzana, pa dodala:

– Posle tako simpatično­g izlaganja, nisam mogla da mu odolim. Od tada smo nerazdvojn­i i nikada nismo došli u situaciju da se žučno posvađamo. Ako je među nama i bilo rasprava, moram da priznam da su uvek nastupale zbog drugih ljudi koji su želeli da nam se umešaju u brak.

venčanje

a život piše ljubavne romane i da je moguće da na svadbi bivše devojke ugledaš buduću suprugu - dokaz je upravo saša Popović, čelni čovek

Gala venčanje saše i suzane održano je u hotelu “Interkonti­nental”, a među zvanicama bio je veliki broj estradnih umetnika.

Popovićeva kuma bila je lepa Brena, a pričalo se da je najupečatl­jiviji trenutak sa svadbe onaj kada su mladenci i kuma prstima kidali velikog pečenog vola. Takođe se pisalo da je ovo bila jedna od najveselij­ih estradnih svadbi.

Iako je suzana iza sebe imala brak koji je trajao svega sedam meseci, jer se udala sa nepunih 18 godina i rodila sina danijela, saši to nikada nije smetalo. On se pevačici u 43. godini života zakleo na večnu ljubav.

sale kao zavodnik

Gostujući ranije u emisiji “Zvezda Granda specijal” suzana je kroz osmeh prepričala šta je mislila o saši Popoviću pre

je smene mnogo jača i dublja osećanja od ushićenost­i koju nosi zaljubljen­ost. Romantični gestovi koje sam kao mladić umeo da priredim bili su tamburaši i cveće kojim sam voleo da otpočnem svaki svoj ljubavni sastanak - naglasio je ranije.

roditeljst­vo

Njihov brak krunisan je rođenjem ćerke Aleksandre, za koju je Popović posebno vezan, ali kako je često naglašavao, nikada je nije odvajao od Suzaninog sina iz prvog braka.

- Otac je onaj koji brine o vama, bez obzira na to da li je biološki ili ne. Sale (Popović, prim. aut.) ga je i školovao i othranio i gde god da ima priliku, ističe da je Danijel i više nego njegov sin - rekla je ranije Suzana.

Saša se posebno ponosi i time što se njihova deca ne eksponiraj­u u javnosti.

- Naša ćerka Aleksandra je jedna divna devojka koja završava IT akademiju, ima svoju najbolju drugaricu Kaću i jedan lep privatan život, za koji uvek kaže da želi takav i da ostane! Ne želi da se eksponira u javnosti i to je njeno pravo. Učio sam je pre svega da bude dobar čovek, da bude pametna i poštena - rekao nam je ranije Popović, a kada smo ga pitali da li je želeo još dece, tada je odgovorio:

- Suzana i ja imamo dvoje dece, Suzaninog sina Danijela za koga uvek kažem da je to i moj sin, i našu zajedničku ćerku Aleksandru! Oboje su nam ispunili život, divna i dobra su nam deca i to nam je dovoljno.

Da su se u domu podelili uloge dobar i loš policajac, priznala nam je i sama Suzana.

- Nekad sam stroga, a tata je popustljiv, tako da se igramo ono dobar i loš policajac kada treba.

se ističe glavna spavaća soba koja ima ugradni kamin, kao i prostran krevet sa raskošnim belim baldahinom. Jedina boja koja se može videti je upravo bela, tu je beo trosed, kao i dve lampe, pogodićete koje boje. Bele, naravno.

Otvoreni koncept i prostorije bez vrata

U dnevnoj sobi preovladav­a minimaliza­m, ali i ušuškanost, a kako bi se sve stopilo s prirodnim okruženjem, i unutra su stavili dve velike palme, kao i cveće na stolove. sve je otvorenog koncepta, te među prostorija­ma nema vrata, sem onih koja vode u prelepo dvorište. Ono što je zanimljivo jeste to da ni u ovoj velikoj prostoriji nema televizora, te deluje da je poznati milioner odlučio da se posveti svojoj mlađanoj izabranici i da svaki trenutak provedu fokusirani jedno na drugo.

Baš poput ostatka kuće, prelepa kuhinja ima savršen panoramski pogled na okolinu, a uređena je sasvim jednostavn­o. Čiste površine od drveta i belog mermera daju joj na eleganciji, a ono što iznenađuje je da osim dve vaze sa cvećem, u kuhinji ništa ne ostavlja utisak da tu živi porodica. nema posuda, suđa, niti bilo kakvih detalja, a i po ovoj prostoriji može se zaključiti da Đanluka voli sasvim minimalist­ički i čist izgled.

OVAJ ITALIJANSK­I PLEJBOJ ČEKA ĆERKU SA 27 GODINA MLAĐOM MANEKENKOM ŠERON FONSEKOM (25)

bazen i uređeni kutak na krovu

Bazen dug 27 metara se nalazi ispred kuće i dok se kupaju u njemu ovi golupčići uživaju u pogledu na okean. Odmah pored nalazi se i mali letnjikova­c sa raskošnim belim zavesama, kojim se štite od sunca, ali i od znatiželjn­ih pogleda suseda. I pored samog bazena sve je u svetlim nijansama, a tu je i garnitura kako bi Đanluka i Šeron smestili i prijatelje koji im dođu u posetu ili na zabavu. Palme i drugo rastinje razdvajaju njihovo dvorište od suseda, ali sudeći po otvorenom konceptu kuće, privatnost im nije na prvom mestu. na samom krovu vile je

uređen prostor za večeru i čistu romantiku uz zalazak sunca, kad se letnje vrućine smanje.

Kako se terase prostiru na 7.400 kvadratnih metara, Đanluka se potrudio da i njih maksimalno iskoriste, te pored njih i gosti mogu vreme provoditi na otvorenom, u pogledu na okean ili prelepu prirodu, u zavisnosti od toga sa koje strane kuće se nalaze.

zaveo I DŽENIFER Lopez

inače, ovaj italijansk­i plejboj čeka dete sa 27 godina mlađom manekenkom Šeron Fonsekom (25), a par je otkrio da će dobiti ćerku. Šeron i Đanluki je ovo prvo dete. Bogatstvo Đanluke Vakija procenjuje se na 300 miliona dolara, mada mnogi tvrde da je reč i o 450 miliona. Njegova lepa izabranica Šeron je rođena u Venecueli, ali se školovala u Majamiju. pored modelinga, bavila se i glumom i novinarstv­om, a na instagramu je prati više od milion ljudi. par je u vezi nešto više od godinu dana.

Na šarm ovog milionera su pale brojne lepotice, a kako strani mediji bruje, među njima je i Dženifer lopez.

Vaki je poznat i po zdravom načinu života i ljubavi prema skupim motorima i luksuznim automobili­ma, a rado provodi vreme na svojim jahtama i voli da posećuje egzotična mesta. Nakon jednog neuspelog posla i propasti kompanije u čiji bankrot je bio umešan, osuđen je na zatvorsku kaznu od 3,5 godina. Nakon jedne vrlo teške faze u životu 2011. godine, čini se da mu se sreća osmehnula, pa su ga dobre odluke dovele do današnjeg bogatstva.

Idok mnogi na sve načine pokušavaju da se domognu slave - oni su se bez premišljan­ja svoje odrekli. U potrazi za drugačijom budućnošću, napustili su rodne gradove i tu obećanu sreću potražili u dalekom svetu. dok pojedini sada žive svoje snove, drugi se i dalje bore i trude da im uspeh ne izmakne, a kako tvrde, popularnos­t im ni na tren ne nedostaje.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? ↘ BAZEN DUG 27 METARA NALAZI SE ISPRED KUĆE I DOK SE KUPAJU U NJEMU OVI GOLUPČIĆI UŽIVAJU U POGLEDU NA OKEAN. ODMAH PORED NALAZI SE I MALI LETNJIKOVA­C
↘ BAZEN DUG 27 METARA NALAZI SE ISPRED KUĆE I DOK SE KUPAJU U NJEMU OVI GOLUPČIĆI UŽIVAJU U POGLEDU NA OKEAN. ODMAH PORED NALAZI SE I MALI LETNJIKOVA­C

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia