Blic

SMRTONOSNI PRELOM LOBANJE?!

- D.kecić, A.ž.adžić

OVAKO ZA “BLIC” započinje priču o tragediji kod Mihajlovca Davor Č., brat Saše Č. (45) koji je sa ćerkom Marijom (17) poginuo u utorak u saobraćajn­oj nesreći.

Davor Č. je još u šoku i ne zna šta je uzrok tragedije, kako je motor na kome su se vozili Saša i ćerka udario u bankinu i izleteo sa autoputa.

- Pokušavamo nekako da shvatimo sve ovo što se dogodilo. Znam samo da je moj brat 30 godina bio motorista. I bio je pažljiv - ponavlja neutešni brat.

Rođeni brat nastradalo­g Saše priseća se da se sa njim čuo telefonom dva sata pre nesreće.

- Saša je u utorak sa ćerkom bio u Smederevu zbog njihovih privatnih obaveza. Kada su to završili prošetali su po gradu i spremali se da krenu za Bor. Tada smo se i čuli, baš smo pričali o tome kakvo je vreme, kazao je da je sve u redu, da su završili obaveze i da kreću kući – setno izgovara Davor.

Saša i Davor su imali alatničars­ku radnju i poznati su kao vrsni alatničari. Tog kobnog dana Sašu i njegovu porodicu

Kako nezvanično saznajemo, obdukcijom je utvrđeno da su Saša i Marija zadobili prelom lobanje i izliv krvi u mozak, usled čega su i preminuli. Oboje su nosili zaštitne kacige, pa je za sada nejasno kako su zadobili povrede. Saša je, kako smo pisali, upravljao motociklom “honda CBR 1100”, u krivini je izgubio kontrolu, sleteo sa puta i udario u zaštitnu ogradu. Iako su i Saša i Marija nosili zaštitne kacige, oboje su od zadobijeni­h povreda preminuli na licu mesta. Poznanici iznose sumnju da su tragediji doprineli i olujni vetar koji je duvao, ali i klizav kolovoz zbog kiše.

je obradovala vest da je dobio iseljeničk­u vizu za Kanadu koju je i iščekivao.

- Tog prepodneva je saznao da je dobio vizu. Imamo tetku u Kanadi i trebalo je da ode kod nje - kaže nesrećni brat.

Saša je, navodno, sa bratom planirao da ode za Kanadu i da se tamo bave metalskim poslovima kojim se bave i u Boru, a nešto kasnije kada se snađu dovedu i ostatak porodice. Tragedija je međutim, prekinula sve snove porodice, cenjene među Boranima. Prijatelji i poznanici imaju samo reči hvale za Sašu i njegovu ćerku, a njega opisuju kao izuzetno vrednog, dobrog čoveka,

odanog svojoj porodici.

- Ovo je velika tragedija. Oni su bili toliko skladna porodica. Uvek su bili veseli i nasmejani. Kako će sad dalje njegova supruga Brankica i sin Marko, koji ima samo 11 godina – pričaju Sašini poznanici.

Ljubav prema motociklim­a Saša je preneo i na svoju ćerku koja je često putovala sa njim. Kako pričaju poznanici, njih dvoje su svuda putovali zajedno.

Koliko su Saša i Marija bili omiljeni u Boru svedoče i brojne poruke na društvenim mrežama u kojima su se prijatelji opraštali od njih.

n

 ??  ?? nastradali marija (17) i njen otac saša
nastradali marija (17) i njen otac saša

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia