Blic

Uvek sam znala da ustanem kad sam padala

Pevačica se pohvalila da izgleda bolje nego ikad i da su je teške situacije u životu naučile da bude hrabra i istrajna kad je najteže.

- D. Đorđević

ANA NIKOLIĆ, KOJA je poslednjih meseci smršala više od 50 kilograma, sada ponosno pokazuje svoju novu figuru i neretko pozira gde god se nađe. Ovoga puta se fotografis­ala na ulici u izazovnoj haljini dubokog dekoltea, iz koje je virio crni brushalter i usput poslala posebnu poruku.

„Na vrhu uvek ima mesta, ako se krene sa dna! Nije važno da li si i koliko puta pao, važno je koliko puta si ustao. Žig sudbine nosi svako, neko teško, a ja lako, to mi je od Boga dar... Da ustanem ja sam znala, čak i onda kad sam pala. A to nije mala stvar“, napisala je pevačica, pomalo kroz stihove i usput jasno stavila svima do znanja da je uzela život u svoje ruke.

Nikolićeva ne krije da je proteklih godina prošla kroz jako težak period, kada se ugojila više od 50 kilograma i da je teško podnela razvod od Stefana Đurića Raste.

- Dok sam ranijih godina razmišljal­a kakva je to osoba za koju bih jednoga dana volela da se udam, na prvom mestu bilo mi je važno da to bude neko kog ću voleti, a zatim i neko s kim ću posle razvoda ostati prijatelj. Žao mi je što je moj brak propao, ali to ne znači da smo Stefan i ja sada u lošim odnosima rekla je pevačica, koja dugo nije mogla da se pomiri s razvodom. Tvrdila je da je to njen najveći poraz. Prestala je da radi, zanemarila je svoj izgled i potpuno psihički potonula.

- To je moj krst koji nosim, nekada je lako, uglavnom teško, ali ga nosim, nemam izbora. Istina je da sam u jednom momentu posle razvoda dotakla dno. Potonula sam u svakom smislu u kom jedna žena može, a kako odatle nisam mogla niže da odem, opet sam se popela na vrh. Dosta vremena mi je trebalo da se vratim sebi i donesem važne odluke - rekla je Ana ranije, a sada pokazuje da je uzela život u svoje ruke i da je puna samopouzda­nja.

 ??  ?? ana nikolić smatra da nije mala stvar znati da budete iznad problema
ana nikolić smatra da nije mala stvar znati da budete iznad problema

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia