Blic

Dečak koji je sa majkom pao sa terase u teškom stanju

- M.V.

TROGODIŠNJ­I DEČAK T. T., koji je teško povređen 21. avgusta kada je sa majkom pao sa šestog sprata zgrade u Lazarevcu, prilikom čega je njegova majka Aleksandra E. (29) nastradala, i dalje se nalazi u teškom stanju na Univerzite­tskoj dečjoj klinici “Tiršova”.

- On je i dalje u nepromenje­nom teškom stanju, na odeljenju intenzivne nege - rekli su za “Blic” iz Tiršove.

Kako je još ranije rečeno, dečak je primljen sa teškim povredama glave i abdomena i unutrašnji­h organa koje su inicijalno zbrinute u Urgentnom centru. Od tog trenutka borba lekara za dečakov život ne prestaje.

Podsećanja radi, trogodišnj­i dečak i njegova majka Aleksandra E. (29) prošlog petka pali su sa terase njihovog

Dečak je nakon pada zbrinut u bolnici sa teškim povredama glave, abdomena i unutrašnji­h organa. Od tada borba za njegov život ne prestaje

stana na šestom spratu solitera u Karađorđev­oj ulici 37 u centru Lazarevca.

Aleksandra je od zadobijeni­h povreda odmah preminula, dok je njen i Nikolin sinčić sa teškim povredama prevezen u Urgentni centar, gde je hitno operisan. Sledećeg dana, sa teškim povredama glave, abdomena i unutrašnji­h organa prebačen je u Unuverzite­tsku dečju kliniku na dalje lečenje.

Dečakov otac Nikola u ponedeljak je ispričao za “Blic” da se nada da će se njegov sin oporaviti.

- Nisam ga video. Zbog celokupnog stanja, i njegovog, ali i virusa koji vlada, obilazi ga samo lekarsko osoblje. Osetljiv je, a ne bih da ja nečim pogoršam njegovo stanja - ispričao je dečakov otac novinarima „Blica“.

n

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia