Blic

SVE JE MOGUĆE AKO U TO VERUJEŠ

-

Defanivac Maki Banjak u Partizan je došao pre mesec dana iz slovenačke Olimpije. Pojačanje u redovima crno-belih sada je jedan od standardni­h igrača na mestu štopera, pored Uroša Vitasa, Bojana Ostojića i Igora Vujačića. Banjak poručuje da je osvajanje titule i te kako izvodljivo. - Sve je moguće ako u to veruješ! Noseći dres Olimpije on je igrao protiv ekipe RFS, sutrašnjeg rivala u kvalifikac­ijama za Ligu Evrope.

– Svaka utakmica je utakmica za sebe. Promenili su do sada mnogo igrača, a sada doveli i nove, ali ja zaista nikada ne volim da pričam o protivnici­ma. Uvek se trudim da budem bolji sutra nego što sam bio danas. Mislim da oni i neće igrati ofanzivno protiv nas, već na kontranapa­de. – Osećam se stvarno dobro. Imao sam zaista topao doček od navijača koji su mi stalno pisali i pre mog dolaska, a i sada. Ali, ono što mi je najvažnije jeste da su me odlično prihvatili saigrači! Na samom startu sezone smo imali malih problema. Nismo igrali dobro u Novom Pazaru i to je za sve bio težak period. Uvek volim da kažem: “Kraj nečega ili jedne stvari je uvek bolji nego njen početak”. Počeli smo loše, ali hvala Bogu sada smo mnogo bolji neko upravo na tom početku, što je najvažnije. Ono što je bilo ne možemo promeniti, ostaje u prošlosti, a sada smo koncentris­ani na ovaj trenutak. A kako sam se tad osećao? Pa, kao i moji saigrači. Osetio sam i stid i bes. Želeo sam da pomognem svom timu, jer pre ću da patim i borim se do poslednje kapi znoja na terenu nego da ih ugodno gledam preko malih ekrana.

Štoper crno-belih tvrdi da Partizan ima ozbiljne fudbalere. – Imamo dobre igrače koji na prvom mestu vole da igraju fudbal. Za mene je najveći kvalitet to što imamo igrače koji u svakom trenutku mogu da naprave razliku! E, to je najvažnije - zaključio je Banjak.

Za mene je najveći kvalitet to što imamo igrače koji u svakom trenutku mogu da naprave razliku. E, to je najvažnije, poručuje Maki Banjak

 ??  ?? štoper maki banjak veruje u saigrače i trenera
štoper maki banjak veruje u saigrače i trenera

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia