Blic

PLASTIČNA HIRURGIJA I TEN

-

Džekson je teško povređen tokom snimanja reklame za Pepsico 1984. zadobivši opekotine na licu i kosi. Džekson je išao na operaciju, ali veruje se da je tada počeo da eksperimen­tiše s plastičnom hirurgijom. Njegovo lice, posebno nos, dramatično su se izmenili. Krajem osamdeseti­h počele su da se vrte glasine da je Majk posvetljav­ao ten. Pristao je 1993. na intervju s Oprom Vinfri kako bi ugušio glasine. Objasnio je da je promena njegovog tonusa kože posledica stanja kože poznatog kao vitiligo, a otvorio se zbog zlostavlja­nja koje je pretrpeo od svog oca.

Predsednik SAD Donald Tramp i zvanično je prihvatio republikan­sku nominaciju, postavši tako predsednič­ki kandidat na izborima 3. novembra, a u govoru ispred Bele kuće oštro je napao protivkand­idata iz redova demokrata Džoa Bajdena. On je upozorio da bi pobeda Bajdena „srušila“američki san.

TRAMP ZVANIČNO PRIHVATIO NOMINACIJU

GROM USMRTIO DESETORO DECE U UGANDI

Udar groma usmrtio je desetoro dece u zabačenom gradu Ugande, blizu granice s Kongom. Deca, čija je starost bila od devet do 16 godina, sklonila su se od kiše u kuću sa slamnatim krovom kad je udario grom. Oni su pre toga igrali fudbal na obližnjem terenu. Još četvoro dece je povređeno, saopšteno je uz policije.

U PARIZU OBAVEZNO NOŠENJE MASKI

Od juče je u Parizu obavezno nošenje zaštitnih maski u svim javnim prostorima. Ova mera se odnosi kako na pešake, tako i na vozače skutera, bicikliste, motociklis­te i vozače trotineta. Gradske vlasti su saopštile da nije dozvoljeno skidanje maske zbog pušenja ili uzimanja hrane na javnim mestima.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia