Blic

MOMČILO OTAŠEVIĆ ČEKA DRUGO DETE Radujem se sinu, a radovao bih se i devojčici

- JOVANOVIĆ

GLUMCA MOMČILA OTAŠEVIĆA DOMAĆA PUBLIKA ima prilike da gleda u seriji „Drugo ime ljubavi”, koja se emituje na TV Prva, a od septembra će biti u glavnoj ulozi u „Beležnici”, rađenoj po motivim romana „Beležnica profesora Miškovića” Ratka Dmitrovića.

On će u Beogradu biti do decembra, te je stalno na videopoziv­ima sa svojom suprugom Jelenom, ali i ćerkom Mašom, za koju je mnogo vezan i koja je tatina mezimica.

- Na Cetinju su kod mojih. Pola sata od mora, pola sata od jezera, pola sata od reke. Svi su mi dole. Maša trči po Njegušima, po Cetinju. More je prazno, pa i tamo može da uživa. Mirniji sam i srećniji jer znam da nisu na betonu. Veliki grad, asfalt, nije mi to bila dobra opcija. Ovako Cetinje - Njeguši - Budva, sve je to blizu. Deda i baba s unukom uživaju i to je prava fešta. Non-stop su zajedno, samo mene nema - emotivno za „Blic” govori Momčilo Otašević.

Tokom pandemije Momčilo je saznao divnu vest da očekuju drugo dete, te da će do kraja godine dobiti sina. Na pitanje da li je kao svaki Crnogorac potajno priželjkiv­ao da to bude dečak, Otašević je odgovorio:

- Iskreno, ne. Kao u smislu razmišljan­ja produženja loze, prezimena i tih nekih stvari vrednosti duha u kojem sam vaspitavan, da. Ali kada je došao nalaz i na tom testu je pisao pol, žena mi je rekla: “Je l‘ si spreman”, rekao sam, „da! Je l’ curica još jedna?” Odgovorila je: „Nije, sin je.“Bukvalno kada me je pitala jesi spreman, očekivao sam da će reći curica, jer uživam sa Mašom.

Kako provodi vreme u Beogradu, a nedostaju mu porodica, Momčila smo pitali da li će porodica dolaziti tokom ovih meseci kod njega.

- Ja sam ovde, radim. Moraću da odem do Zagreba za koji dan da završim neke obaveze. Bitno je da su svi dobro i zdravo- rekao je on.

Rad mu ne pada teško, pa je spreman da radi i 24 časa ako treba zbog porodice da im obezbedi ugodan život.

BIO SAM SPREMAN DA DRUGO DETE BUDE CURICA JER UŽIVAM SA ĆERKICOM MAŠOM

Kako saznajemo veza je počela pre nekoliko meseci, kada je ustanovlje­no da je Džej Džej pozitivna na Covid 19, pa se obrela u ordinaciji Branka Baraća, s kojim trenutno uživa na Crnogorsko­m primorju.

osrpskoj teniserki jeleni janković i njenom emotivnom životu od trenutka kada je 2012. godine raskinula šest godina dugu ljubavnu vezu sa crnogorski­m vaterpolis­tom mlađanom janovićem, gotovo se ništa nije moglo čuti. uspešno je od javnosti krila svoje ljubavi, ali joj ovog puta to nije pošlo za rukom. Kako saznaje „blic“, jelena je već nekoliko meseci u tajnoj ljubavi sa doktorom brankom baraćem.

- Nakon teniskog turnira koji je jelena igrala u beogradu zajedno sa Novakom Đokovićem, javnost je ubrzo saznala da je najuspešni­ji srpski teniser pozitivan na virus korona. međutim, nije bilo poznato da je jelena takođe bila pozitivna, već se u javnosti samo pisalo da će biti testirana. upravo zbog korone morala je da potraži lekarsku pomoć. i baš kao na filmu, tako se dogodila ljubav sa doktorom s kojim se prvi put srela u ordinaciji. jelena je otišla na pregled kod doktora branka, a simpatije su se odmah dogodile. Teniserka se posle nekoliko nedelja izlečila od virusa, a sa doktorom je ostala u kontaktu, te su počeli zajedno da izlaze. ubrzo su uplovili u romansu, koja od tada traje. Kada je vanredno stanje ukinuto, ljudi su ih viđali u restoranim­a u beogradu kako uživaju u zajedničko­m vremenu, a u pojedinim momentima bili su veoma prisni, te ljubavni par svoje emocije nije želeo da krije od znatiželjn­ih pogleda okoline - otkriva naš izvor blizak paru i dodaje:

- Čim su se otvorile granice, spakovali su kofere i otputovali na Crnogorsko primorije, što je ujedno i njihovo prvo zajedničko putovanje. Društvo im sve vreme prave prijatelji sa kojima su zajedno otputovali. jelena ne skida osmeh, pa je evidentno da joj nova ljubav prija. Nakon odmora oni imaju u planu da se vrate u beograd.

Sa druge strane, „blic“je došao u posed i njihove zajedničke fotografij­e uslikane u trenutku kada su krenuli na put do primorja, te su napravili pauzu u kafiću u Sjenici. Kako smo proverili, doktor branko je internista-reumatolog i veoma je cenjen u svojoj profesiji. radi u jednoj privatnoj klinici u beogradu. inače, tim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa jelenom i brankom, ali oni nisu odgovarali na naše pozive. Potom smo pozvali jeleninu majku Snežanu, koja nam je kratko na naša saznanja prokomenta­risala:

- ja ne znam ništa o tome. Prijatno. međutim, da jelena nikada nije želela da priča o privatnom životu svedoče njene izjave u medijima koje je davala poslednjih godina, gde je tvrdila da je u ljubavi srećna, ali nikada

Kada se dve osobe pronađu, imaju slična interesova­nja, a razumevanj­e i poštovanje postanu sastavni deo njihovih života, ljubav se oseti u vazduhu, kažu oni čiji brakovi traju duže od prosečnog u Srbiji. Osmeh, sreća, ali i zaljubljen­ost koju neguju kao i prvog dana kada su se upoznali mogu se primetiti kod bračnog para Danijele i Ognjena Amidžića.

Ognjen je verio Danijelu 2011. godine u turskom letovališt­u Belek, a sudbonosno “da” izgovorili su 27. maja 2012. godine u Crkvi Rođenja Presvete Bogorodice u Zemunu. Godinu dana kasnije dobili su sina Matiju. - Naša veza je otpočela spontano. Počeli smo sve češće da se čujemo telefonom, onda i da se viđamo, sviđamo, ljubimo, pa... tako. U stvari, ja mislim da je ona odmalena bila potajno zaljubljen­a u mene, ali neće to da prizna - rekao je ranije kroz smeh za “Stori” Ognjen Amidžić, dok se na ove reči nadovezala Danijela:

- Verujte mi, ne znam ni sama. Sve je bilo neplaniran­o i nekako se samo od sebe desilo. Počeli smo češće da kontaktira­mo, a onda smo se i videli nekoliko puta. Nisam bila svesna da smo se jako zbližili i desilo se... Naravno, on je povukao prvi potez mada stalno priča o tome kako sam ja odmalena bila zaljubljen­a u njega. Ali to nema veze sa istinom, već bi on voleo da je tako!

Prema Danijelini­m rečima, šarmantni voditelj ju je osvajao postepeno.

- Zaista smo najpre postali prijatelji. Osvajao me je iskrenošću, neposredno­šću, idejama, smehom i poverenjem. Dodaću i to da ne izgleda loše, zgodan je. Presudna je hemija, energija i ono što se oseća kada ste sami s tom osobom - pričala je Danijela, koja je pre nego što će uploviti u romansu, kao nekadašnji svetski top model gostovala kod njega u emisiji “Ami G Show”.

- Tada uopšte nisam razmišljao o tome da li ćemo biti zajedno. Ona je na mene ostavila veoma dobar utisak kao veliki profesiona­lac i veoma pristojna i vaspitana devojka. Posle toga nismo se videli nekoliko meseci, ali eto, vidite šta

Ali opet je svaki brak jedinstven i ima svoj recept za uspeh.

Nisu osobe koje robuju važnim datumima po svaku cenu. Kod njih ljubav cveta 365 dana u godinu.

- Nismo euforični kada je Dan zaljubljen­ih u pitanju. Nismo slavili ništa posebno ni dok smo bili u vezi, pa ni sada kada smo u braku. Ne doživljava­mo ga tako da bude izdvojenij­i od ostalih dana - rekao je ranije za „Super TV” Ognjen, a Danijela se nadovezala:

- Nikada nismo obraćali pažnju na formu, nego na suštinu. A i nismo neki posebni romantici. Važno je kako parovi funkcioniš­u svakodnevn­o, a ne samo na Dan zaljubljen­ih.

U svom maniru, Ognjen nam je tada otkrio kako iznenađuje suprugu.

- Jako sam romantičan. Danijela najviše voli kada je iznenadim tako što ostavim prljave stvari na stolu. Tada se najviše iznenadi. I onda se trudim da je, u znak ljubavi, stalno iznenađuje­m - kaže voditelj, koji i za podgrevanj­e strasti u braku ima zanimljiv odgovor.

- Normalno da treba strasti podgrevati. Moja velika strast su špagete, pa ih često podgrevam u mikrotalas­noj peći, dok Danijela koristi rernu - rekao je on, a ona se ubacila opaskom:

- Ja ih podgrevam na 250 stepeni. Znači na maksimalno­j temperatur­i. Kako mnogi misle da je ljubomora dobra za brak, te da je ona dokaz ljubavi, Danijela se sa tim ne slaže.

- Mi smo operisani od ljubomore - rekla je manekenka, a Ognjen se brecnuo:

- Nisam operisan. Ja sam ljubomoran.

Na pitanje kako zavode jedno drugo, nastavili su u šaljivom tonu.

- Imam atraktivan veš spreman uvek za zavođenje u datim situacijam­a - govorio je Ognjen, dok je Danijela spretno izbegla odgovor:

- Ja sam bila uvek stidljiva, tako da na ovo pitanje ne bih mogla da odgovorim.

Ipak postoje stvari koje Danijela zamera suprugu, a to je kada zdravlje dovede u pitanje, ali i kada joj ne pomaže u kućnim poslovima.

- Samo brinem o njegovom zdravlju, kada vidim da preteruje kažem mu da uspori. Tu je i zvocanje što se tiče urednosti u stanu. U posao mu se ne mešam.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia