Blic

Zbog ćerke ne smem više da se sramotim

Pčelar iz Kupinova i rijaliti učesnik otkrio je da beba Dunja liči na nega, kao i da sa majkom deteta neće živeti, već da su ostali u prijateljs­kim odnosima.

- A. I.

nas tri smo

MIKI ĐURIČIĆ KOJI uskoro ponovo ulazi u “Zadrugu”, dobio je ćerku Dunju, a povodom toga je u kafani u Kupinovu organizova­o slavlje za najbliže.

- Srećan sam, ovo je drugo slavlje za familiju i uži krug prijatelja. Idem da vidim bebu, liči na mene, uzbuđen sam, ne može to sada da se opiše rečima. Mama i beba su dobro, beba je zdrava, ne plače, samo spava i sisa. Nikad nisam u životu imao takav osećaj, gledao sam da li liči više na mene ili Angelinu. Kao da sam se smirio, postao blaži... Dosad sam pravio gluposti, moram da se popravim. Bavim se javnim poslom, moraću da povedem računa o ponašanju, više ne smem da se sramotim kao ranije. Ovo je lično i privatno, neobično mi je da pričam na televiziji o ovome, ovo je jedan lep događaj - rekao je Miki pa otkrio da iako ne živi sa ženom sa kojom je dobio dete, mala Dunja će imati prisutna oba roditelja.

- Ja sam hteo da se zove Lenka, a Angelina je odlučila da bude Dunja. Mi smo u dobrim, prijateljs­kim odnosima, nismo se venčali, ne živimo zajedno, rešili smo da imamo dete i to je to. Dete će imati i oca i majku. Mi se poštujemo. srećan što je postao tata: miki Đuričić

Koliko se ljudi razvelo u svađama, nas dvoje smo u dobrim odnosima, zajedno ćemo ga odgajati, ne mora da se pravi fama od toga. Važno je da dete ima ljubav, Angelina je htela da bude majka, ja otac i ne vidim šta je tu problem - poručio je Đuričić, pa otkrio i da je njegov otac Mirko srećan što se ostvario u ulozi dede i da se svi raduju.

„Grad je iznenađuju­će prazan i to je za mene šokantno. Išli smo na turu brodom, Istanbul je fascinanta­n“, kaže Milica

n

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia