Blic

SLOBA: BOLESTAN SAM, NIJE MI DOBRO

Strani mediji objavili su fotografij­u na kojoj glumac vozi bicikl, a svi su primetili prsten, pa veruju da se venčao. Mladi pevač smatra da ljudi danas olako ulaze u bračne vode i da ne shvataju koliko je za život udvoje potrebno odricanja i nesebičnos­ti

-

Američki glumac, producent i pevač Kevin Spejsi je uslikan dok je vozio bicikl, sa prstenom na ruci koji liči na venčani. Naime, glumac je poslednji put javno viđen u maju ove godine, kada ga je glumac Entoni Rap optužio za seksualno uznemirava­nje u periodu kada je imao 14 godina. Kevin, koji je optužen za preko 30 seksualnih napada na muškarce, sada je viđen sa burmom na domalom prstu, što je zbunilo njegove obožavatel­je koji se pitaju da li je glumac stao na ludi kamen. Strani mediji ovih dana traže odgovor na ovo pitanje, ali Spejsi očigledno informacij­u drži u tajnosti. Podsetimo,

nKevin je 2017. godine priznao da je homoseksua­lac. Nikada se nije ženio i poznat je po tome da nije imao partnera svih ovih godina otkako je u centru medijske pažnje. Kevin je sada uslikan u plavoj trenerci i crnim biciklisti­čkim helankama, dok je na glavi nosio sivu kapu, a obuo je plave patike i zelene čarape.

- Mislim da nikoga neću iznenaditi ako kažem da se moj svet potpuno promenio u jesen 2017. godine. Moj posao, mnoge moje veze, moj položaj u sopstvenoj industriji nestali su u samo nekoliko sati rekao je u jednom u retkih intervjua.

Pevač Sloba Radanović zabrinuo je mnoge obaveštenj­em da će morati da otkaže nastup zbog toga što se oseća loše.

- Ćao, drugari, nažalost moram da vas obavestim da moram da otkažem nastup. Do poslednjeg trenutka sam mislio da ću ozdraviti, ali vidim da mi uopšte nije bolje, tako da sam prinuđen da otkažem nastup. Obećavam da ćemo se prvom prilikom videti u Beogradu. Još jednom - izvinite - poručio je Sloba u snimku na kojem izgleda prilično loše.

Kako saznajemo, pevač je razočaran jer je dugo očekivao da počne da peva nakon popuštanja mera, ali mu zdravstven­o stanje to nije dozvolilo.

Mislim da nikoga neću iznenaditi ako kažem da se moj svet promenio u jesen 2017. godine

n

 ??  ?? OTKAZAO NASTUP I ZABRINUO FANOVE
OTKAZAO NASTUP I ZABRINUO FANOVE
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia