Blic

Na pobedu, pa da se okrenemo Norveškoj

Želimo da ispravimo greške koje smo pravili protiv Rusije i slavimo u Beogradu rekao je Darko Lazović za Sport klub.

- PETAR LAZIĆ

Tvrde fudbaleri Srbije da su svesni grešaka koje su pravili u Moskvi u porazu protiv Rusije (3:1) i da večeras protiv Turske, u meču koji se igra od 20.45, žele da ih isprave. Na greškama se uči, i to je fakat, ali da li su Ljubiša Tumbaković i njegovi izabranici naučili lekciju videćemo već za nekoliko sati.

Darko Lazović, fudbaler Verone, u izjavi za Sport klub, bio je (samo)kritičan, pa je u predvečerj­e duela protiv Turske istakao da mu je želja da reprezenta­cija pobedi i makar malo popravi utisak posle blede partije iz Moskve.

- Sigurno da u svakoj utakmici idemo na pobedu i da, kada se izgubi, nikada nije lepo. Mislim da smo prvo poluvreme u Moskvi odigrali dosta kvalitetno i dobro. Videli ste da smo se posle nekog vremena vratili u formaciju sa tri igrača pozadi, kao što je to bio slučaj dok je Muslin bio selektor. Mislim da je prvo poluvreme dosta dobro izgledalo. Imali smo neke šanse, mogli smo i da postignemo gol u prvih 45 minuta. Ukratko, mislim da smo tada zaustavili Ruse. U drugom poluvremen­u smo nesrećno primili te golove, više zbog naših individual­nih grešaka. Mislim da drugo poluvreme nije bilo baš zadovoljav­ajuće, ali opet, dosta je čudna situacija što se tiče svega. Dosta igrača je počelo pripreme dva-tri dana pred ovo okupljanje, neko sedam, neko nije igrao utakmice po četiri-pet meseci, ali nema opravdanja i sigurno da nismo zadovoljni konačnim ishodom u Rusiji - rekao je Lazović.

On smatra da je situacija sa pandemijom korona virusa, koja i dalje traje, ostavila traga na

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia