Blic

LUKIN PRVI ROĐENDAN BEZ GRLJENJA I LJUBLJENJA

-

Nataša kaže da je sinu proslavila prvi rođendan pod drugačijim okolnostim­a zbog pandemije korona virusa. - Maske su obavezne. U ovom mestu u kojem živim svi su savesni, nema ljubljenja. Nedavno smo proslavili Lukin prvi rođendan bez grljenja i čestitanja i to je potpuno okej, nas desetak samo. Izgleda nam vrlo čudno, pogotovo jer smo u turističko­m mestu u kojem ima puno ljudi i sada je to dosta drugačije. Na plaži se nekada nosi maska i ono što je još interesant­nije, mi ne znamo kako će ovo sve izgledati od jeseni. Mi smo imali jedan karantin koji je trajao skoro dva meseca, nismo izlazili iz kuće, i ne bi me čudilo da se to ponovi. Iskreno se nadam da neće, ali situacija nije baš najsjajnij­a - objašnjava Nataša.

na mikseru drugom rukom i tako sam otkinula gornji deo prsta. Bolovi su prisutni konstantno, čak i posle mesec i po dana, imala sam metalnu iglu u prstu koju su izvukli. Sve je okej i sada ide proces zarastanja, doktori kažu da sve prolazi odlično. Prosto je toliko dugačak proces, ne mogu da uzmem dete u naručje, ali tako je kako je - kaže za “Blic” Nataša i dodaje:

- Koliko god da je teško, svako od nas dobije ono što u životu može da prevaziđe. Ja sam se povredila i prst me boli, ali važno je sagledati širu sliku. Sigurno da postoji razlog zašto i lekcije koje ja treba da naučim iz te povrede. Treba uvek da budemo svesni da je moglo i gore. To me vodi kroz celu situaciju.

Nataša kaže da joj Srbija nedostaje.

- U Srbiji mi najviše nedostaje porodica, mada mi sestra živi u Švajcarsko­j, a brat u Austriji, tako da se viđamo često, dosta putujemo. Mama i tata takođe dolaze na Majorku, a i ja u Srbiju. Što se tiče jela, sve što mi nedostaje napravim ovde u Španiji. Ne nedostaje mi sport, kako sam prestala

da igram košarku, ta etapa se završila. Naravno, sve utakmice, pogotovo kad igra naša reprezenta­cija, sa suprugom pratim - kroz osmeh objašnjava Vukoje koja, iako živi u Španiji, svoje postove na društvenim mrežama piše na srpskom jeziku.

VASPITANJE

- Ja se na Instagramu obraćam samo na srpskom, jer gotovo svi moji pratioci govore srpski jezik, sa našeg su govornog područja. Imam joga studio na Majorki i tu postoji profil gde govorim na engleskom i na španskom. Što se tiče supruga, on ume da mi kaže: “Molim te, reci mi o čemu si pričala u ovom videu?”. Što se tiče temperamen­ta, ne može se generalizo­vati, ali mogu reći da je moj suprug temperamen­tniji od mene. Slični smo negde temperamen­tom, ali postoje razlike u vaspitanju dece i u pogledima na određene stvari, ali to je negde sastavni deo, pogotovo ako se stupa u brak sa osobom sa drugog područja, druge religije. Naravno, to su izazovi, ali prosto negde ih prihvatite kao takve - objašnjava ona. 

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia