Blic

MARKO: SVADBA NA PROLEĆE

-

Marko Miljković za “Blic” priča da je hteo Lunu da veri prvog septembra, ali da nije stigao sve da organizuje.

- Znam da Luna voli da sve to bude lepo dekorisano. I da bismo to stigli, morali smo da pomerimo za 6. septembar i ispalo je sve kako treba. Svaki dan sam bio u haosu. Tresao sam se da ne sazna. Bilo je dosta ljudi koji su učestvoval­i u organizaci­ji, a ćutali. Pet dana su držali jezik za zubima. Hvala im na tome da Luna ne sazna ili da ne dođe do nekih ušiju do kojih ne bi trebalo da dođe. Imamo dosta hejtera. Na kraju je sve ispalo perfektno i ja sam prezadovol­jan kaže Marko i otkriva kada će svadba. - Nešto smo pričali da to bude na proleće, ali da ne malerišemo. Polako. Trebalo bi u narednih godinu dana, zavisi od nas. I kada uslovi dozvole, što se tiče korone. Marko kaže da je Luna skakala od sreće. - U šoku je još. Budi se u toku sna i gleda na ruci da li je tu prsten. Kada je videla prsten, shvatila je da nije sanjala. Ona je presrećna. To je bilo očekivano, meni je baš drago da je ona presrećna. I ja sam presrećan - ističe Miljković koji je prsten izabrao sa plavim safirom zbog boje njenih očiju.

- Gledao sam to po njenim očima da taj mali safirčić bude idealan. Birao sam ga jedno sat vremena. Predomišlj­ao se, pa napravio uži krug. Bio sam dosadna mušterija.

Marko kaže da je njegova mama zadovoljna što dobija snajku.

- Mama je presrećna. Ona je saznala pre nekoliko dana da ću da je verim. I presrećna je zbog toga, voli je i podržala nas. Ona obožava Lunu - tvrdi Miljković, a na konstataci­ju da Anabeli nije prijatno što je vest saznala od novinara, kaže:

- Ne bih pričao o njoj. To morate da vidite sa Lunom.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia