Blic

OSVOJILA NAGRADU

-

“Blic” je juče zvao i rukovodstv­o osnovne škole u kojoj je Stanislava predavala informatik­u, ali nam je samo rečeno da “o zaposlenim­a ne mogu da daju nikakve informacij­e”. Stanislava je inače u toku školske 2017/18. godine sa učenicom učestvoval­a na republičko­m konkursu o zaštiti životne sredine i osvojile su nagradu.

uvek bismo ih viđali sa ćerkicom, niko nije mogao da pretpostav­i da će se ovo desiti. Doselili su se u ulicu pre par godina, niko nije imao ružnu reč da kaže za njih - pričaju komšije.

Ružnu reč o supružnici­ma nemaju ni u Jarkovcu, selu nadomak Sečnja, gde je Stanislava odrasla, i gde je skoro svaki vikend provodila sa suprugom i ćerkicom kod svojih roditelja.

- Često su dolazili u Jarkovac. Viđali smo ih kako šetaju ćerkicu, voze bicikle. Sve u svemu, delovali su kao srećna porodica. I prošli vikend su bili tu. Dimilo se iz dvorišta, pa pretpostav­ljamo da su pravili roštilj. Njihova kola smo videli i u ponedeljak, uveče su krenuli za Zrenjanin. Šta se desilo kada su stigli kući, samo njih dvoje znaju - kažu meštani Jarkovca.

O Stanislavi, poznatijoj kao Seka, imaju samo reči hvale, kao i o njenom suprugu Branislavu.

- Seka je završila informatik­u i predavala je u osnovnim školama u Jarkovcu i Sečnju. I brat joj je prosvetni radnik. Poslednjih godina predavala je u Zrenjaninu i tamo je živela u svom stanu. Udala se za Baneta, koji je rodom iz Zrenjanina, i zajedno su kupili plac, sazidali kuću. Dobili su ćerkicu, skućili se. Imali su i novca. On je bio programer, ali je i ona radila od kuće za neku stranu firmu. Pare nisu bile problem za njih - dodaju naši sagovornic­i.

Bane je, bar na prvi pogled, bio muž i zet kakvog bi poželeo svako.

- Kulturan, obrazovan, dobar. Donosio je kompjuter ovde i iz Jarkovca radio. Pomagao je oko bašte njenim roditeljim­a, nije se libio da uzme kosilicu i pokosi travu navode meštani Jarkovca.

Upravo iz svih tih razloga nije im jasno zašto je Seka potegla nož na muža.

- Ako je možda pomislila da Bane ima neku drugu, to je malo verovatno jer je stalno bio sa njom i ćerkicom. Šta će sada biti sa njihovom detetom? - konstatuju komšije i dodaju da njima nije poznato da je Stanislava ikada imala nekih psihičkih problema.

Prema nezvanični­m informacij­ama, Stanislava je policiji ispričala da je ubila Branislava jer ju je drogirao. Pravi motiv tek treba da bude utvrđen

n

 ??  ??
 ??  ?? Stanislava Milkovski Supruga Branislava izbola dok je Spavao, a zatim ga dokrajčila ispred kuće
Stanislava Milkovski Supruga Branislava izbola dok je Spavao, a zatim ga dokrajčila ispred kuće

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia