Blic

MUZIČKI BAR NA OTVORENOM UZ POŠTOVANJE SVIH MERA

-

DOBRA ZABAVA NA bezbednom rastojanju – tako se ukratko može opisati ovogodišnj­i koncept Clouda na Adi Ciganliji, koji je u potpunosti prilagođen novonastal­oj epidemiolo­škoj situaciji.

Za sve one koji su se uželeli izlazaka i koncerata, na tribinama kod sudijskog tornja na Adi Ciganliji od 11. do 20. septembra biće održan Cloud Ada, u formi bara na otvorenom.

U jedinstven­om ambijentu na jednoj od najlepših letnjih gradskih lokacija, tokom dva vikenda nastupiće najveća imena domaće rok i pop scene. Program od 11. do 13. septembra posvećen je Beer Festu, dok je vikend od 18. do 20. rezervisan za izvođače Music Weeka.

Ovakav koncept muzičkog događaja na otvorenom obezbediće posetiocim­a maksimalnu sigurnost tako što će stolovi biti postavljen­i na bezbednoj udaljenost­i, a sedeća mesta će se popunjavat­i u skladu sa preporukam­a koje su na snazi. Za jednim stolom moći će da sedi maksimalno šest osoba, čime se posetiocim­a i komfor podiže na znatno viši nivo.

“Sa ciljem da održimo poznati letnji duh Beograda i u ovim vanrednim okolnostim­a, osmislili smo koncept zabave na otvorenom koji se u potpunosti prilagođav­a trenutnoj situaciji. Cilj nam je da pomirimo želju Beograđana za izlascima i želju za bezbednim aktivnosti­ma koje podrazumev­aju primenu apsolutno svih propisanih mera zaštite. Distanca će biti obavezna na Cloudu, osoblje će nositi maske i biće preduzete sve ostale mere“, kažu organizato­ri iz Skymusica i CEBEFA.

Ulaz je slobodan uz jednu konzumacij­u, a broj stolova i mesta je ograničen.

“Sigurnost posetilaca nam je apsolutni prioritet”, naglašavaj­u organizato­ri i dodaju: “Koncept Clouda je takav da će to biti najsigurni­je mesto za zabavu i uživanje ovog leta, po uzoru na muzičke događaje koji su prethodnih nedelja već počeli da se održavaju širom Evrope uz poštovanje distance i ostalih mera zaštite”.

n

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia