Blic

SA LJUBAVNIKO­M OTELA MUŠKARCA MISLEĆI DA JE MUŽ VARA SA NJIM

Slučaj kidnapovan­ja i zlostavlja­nja kod Jag

- ANA Ž. ADŽIĆ

Darija C. V. (40) iz Strižila kod Jagodine u pritvoru je zbog sumnje da je otela 37-godišnjeg muškarca iz istog sela, za koga je verovala da je ljubavnik njenog supruga Španca Manuela C. V., a da bi ga naterala da prizna zabranjenu vezu, nožem ga je sekla po desnoj ruci!

Da li je Darija bila zaslepljen­a ljubomorom ili je nešto drugo u pitanju, biće utvrđeno u istrazi, a moguće je da na osumnjičen­u i njenog pomagača Dragana K. (43), zvanog Kokos ili Petao, iz Strižila, pritvor u kome su duže od mesec dana utiče da se otvore i ispričaju sve o okolnostim­a nesvakidaš­nje otmice.

- Njih dvoje su sredinom avgusta upali u kuću oca žrtve otmice. Naredili su žrtvi I. M. da krene sa njima. Otišli su u kuću osumnjičen­e. Oteti muškarac je sedeo na krevetu, pored njega Dragan K., a Darija je stajala nad njima i

I STAVLJALA UHAPŠENA JE ŽRTVU SEKLA

DA PRIZNA VEZU SO NA RANE, TRAŽEĆI

SA NJENIM MUŽEM

na vlaškom i nemačkom jeziku vikala na I. M. da prizna da je bio u vezi sa njenim suprugom - priča sagovornik “Blica” upoznat sa istragom.

Kako je I. M. negirao da je bio u bio u ljubavnoj vezi sa

Manuelom C. V., Darija je uzela nož i njegovu desnu ruku i isekla ga šest-sedam centimetar­a iznad šake.

- Da li u strahu da će ga možda još povrediti, a možda i ubiti, I. M. je tada priznao da je bio sa Manuelom. Verovatno da je Dariji to što su se njene sumnje potvrdile, bilo dovoljno, te nije više sekla I. M. Ipak, osumnjičen­i su telefonom snimali priznanje preljubnik­a i kasnije na društvene mreže postavili to. Pustili su I. M., ali su ubrzo uhapšeni zbog sumnje da su ga protivprav­no lišili slobode, i od tada su u pritvoru - dodaje naš izvor.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia