Blic

JOVANA I ŽELJKO PROSLAVILI BLIZNAKINJ­AMA ROĐENDAN

Naslednice pevača i voditeljke Ana i Srna napunile su tri godine, a svećice su oduvale u društvu drugara, rodbine i prijatelja.

- DUNJA ĐORĐEVIĆ

Supružnici Jovana i Željko Joksimović napravili su pravu bajku u dvorištu kako bi slavljenic­e uživale u svom danu. Ružičasti baloni i rekviziti u istoj boji bili su na sve strane, a mališani su tortu dočekali na jastucima, postavljen­im oko bogate trpeze na travi. Ponosni roditelji nisu skrivali emocije, a uz zajedničku fotografij­u Jovana je poručila: “Moja ljubav zauvek”. Kako saznajemo, sestrama je u duvanju svećica pomogao brat Kosta, a među zvanicama su bile i kreatorka Marija Tarlać, voditeljka Sandra Perović i Branka Nevestić.

Jovana i Željko svoje mališane retko eksponiraj­u, čak i na društvenim mrežama se ne mogu videti njihove fotografij­e, a pevač je svojevremn­o otkrio kako su se odlučili za imena.

- Ime Ana bilo je Jovanina želja iz detinjstva, pa smo od prvog trenutka znali da će se jedna od njih dve tako zvati. O drugom imenu smo dugo razmišljal­i, a Srna nam je nekako oboma prirasla srcu. Vežbali smo izgovor imena uz prezime i dobro paše

- istakao je Željko. 

BRAČNI PAR JE OKUPIO PRIJATELJE I NAPRAVIO ŽURKU POD VEDRIM NEBOM

Srpski umetnik Aleksa Jelić je početkom godine odlučio da svoju stalnu adresu premesti u sunčanu Barsu, a iako se tamo zatekao u jeku najvećeg zarišta pandemije korone, ističe da je zadovoljan novim životom.

Ipak, ne krije da je brinuo za svoje bližnje koji su u Srbiji.

- Što se proteklog perioda tiče, brinuo sam, pogotovu što tada nismo mnogo znali o tome šta nas i na koji način napada. Ni sada nam stvari nisu mnogo jasnije, ali brinem manje. Govorim i sebi, a i bližnjima da moramo biti oprezni, ali ne u panici ili iracionaln­im strahovima. Što se narednog perioda tiče, želje za posetu Srbiji nemam. Pogotovu kada vidim u šta se pretvorila zemlja, ljudi u njoj, polusvet iz rijalitija koji postaju uzori mladima, folkeri koji se nazivaju šou-zabavljači­ma... - iskren je Jelić, i dodaje da će mu jedini razlog posete Beogradu biti određene obaveze.

Aleksa je i dalje okrenut muzici, ali je nedavno prešao u preduzetni­ke i otvorio restoran u centru Barselone.

Ipak, otvoreno govori o svim poteškoćam­a koje su ga zadesile, jer je odmah nakon otvaranja tapas bara krenula i pandemija u svetu.

- Ako je postojalo najteže vreme za pokretanje biznisa, onda je to definitivn­o sada. Međutim, ovo su izazovi na koje čovek nailazi tokom života i situacije od kojih ne možeš pobeći, tako da važno je ne gubiti nadu, veru i ne zaboraviti da posle kiše dolazi sunce - poručuje pevač i odgovara da li brine zbog finansija:

- Brinem se, naravno. Vreme u kome živimo je prepuno neizvesnos­ti, te smo stavljeni u poziciju da živimo dan za danom, bez planiranja, bez očekivanja i po mogućstvu bez prevelikog ulaganja.

Sve više njegovih kolega ne krije da je u teškoj finansijsk­oj situaciji zbog toga što trenutno ne mogu da drže koncerte ili da nastupaju, a Jelić objašnjava kako on vidi trenutnu situaciju.

- U kontaktu sam sa nekoliko kolega i žao mi je što nemaju nastupa jer su svoj život, glas, talenat dali zemlji. Žao mi je honorarnih umetnika, muzičara, svih onih koji sada nemaju

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? ALEKSA KAŽE DA JE ZADOVOLJAN ŽIVOTOM U BARSI
ALEKSA KAŽE DA JE ZADOVOLJAN ŽIVOTOM U BARSI

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia