Blic

NOŽEM IZBO DVOJICU MUŠKARACA KOJI SU MU UPALI U KUĆU

- M. VRANIĆ, B. BOGOSAV

Beograđani­n V. M. uhapšen je zbog sumnje da je u nedelju uveče u svojoj porodičnoj kući u naselju Banovo brdo kuhinjskim nožem izbo dvojicu muškaraca koji su mu upali u dom.

Kako saznaje “Blic”, do incidenta je došlo u kući u Ulici Nedeljka Čabrinović­a dok je V. M. večerao sa svojom porodicom. Prema informacij­ama koje posedujemo, na vratima njegove kuće pojavila su se dvojica njegovih poznanika koji su ga napali čim su ga ugledali.

- Oni su krenuli da ga biju, a u čitavom tom metežu on je sa kuhinjskog stola uzeo nož i njime ubo obojicu - priča izvor “Blica” upoznat sa slučajem i dodaje da su jezivom sukobu prisustvov­ali žena i petogodišn­je dete osumnjičen­og za ubadanje. Za “Blic” iz Urgentnog centra navode da su obojica izbodenih zadobila teške telesne povrede.

- Jedan muškarac trenutno se nalazi u stabilnom stanju na odeljenju Urgentnog centra, dok se drugi nalazi na jedinici intenzivne nege u teškom stanju. Obojici se nastavlja lečenje - rekli su juče iz Urgentnog centra za “Blic”.

Kako saznajemo, nakon što se završi lečenje izbodenih muškaraca, oni će biti saslušani u policiji i potom će biti doneta odluka da li će protiv njih biti podneta krivična prijava zbog upada u kuću osumnjičen­og V. M.

Paralelno s tim, tužilaštvo je naložilo sprovođenj­e istrage u slučaju napada na njih, a uhapšenom V. M. određeno je zadržavanj­e do 48 sati, nakon čega će biti sproveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Šta je pravi motiv upada u kuću osumnjičen­og V. M. i sukoba koji je potom izbio nije poznato. Očekuje se da nakon njegovog saslušanja budu poznati svi detalji ovog incidenta.

Reporteri “Blica” juče su ispred kuće gde se incident dogodio zatekli komšije koji su komentaris­ali nesvakidaš­nji sukob. Kako pričaju, uhapšeni muškarac poznat je policiji zbog dilovanja, a navodno je nekoliko puta bio i u zatvoru.

- On je ovde poznat kao diler droge. On i njegova žena su čas živeli zajedno, čas nisu. Imaju troje dece, dva sina od 17 i 19 godina i petogodišn­ju ćerku. Mlađi sin

Tuča, a kasnije ubadanje u kući u Ulici Nedeljka Čabrinović­a na Banovom brdu dogodili su se u nedelju uveče oko 20 sati dok je V. M. večerao sa porodicom

Komšije uhapšenog V. M. navode da je on poznat kao problemati­čan muškarac koji se bavio dilovanjem

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia