Blic

MARIJA I RAŠA SE RAZVODE

Popularni glumci odlučili da se raziđu na miran način

- LJ. TOZEV - A. IVANOVIĆ

Nakon što su nakon dugih razgovora doneli odluku da nastavi svako svojim putem, Bukvić se iselio iz porodičnog doma, u kojem je Bergam nastavila da živi sa njihovim sinom Danilom.

To je moja privatna stvar, poručio je Raša

Popularni glumački par Marija Bergam i Radivoje - Raša Bukvić nakon pet godina braka odlučili su da živote nastave odvojeno. Kako saznajemo, razlog su bila neslaganja i različiti stavovi, ali oboje su se potrudili da ostanu u prijateljs­kim odnosima.

Prema našim saznanjima, neko vreme su sve držali u tajnosti, a onda su najbližim prijatelji­ma rekli. Njihov razlaz dogodio se početkom godine.

- Pre korone su se razišli, a do ove odluke su došli jer su se razilazili u mišljenjim­a i stavovima. Oni su to želeli da urade već neko vreme, ali nikako nisu uspevali. Nemaju oni burne svađe i rasprave, prosto, sa vremenom su shvatili da nisu jedno za drugo, nisu se našli. Imaju različite želje i interesova­nja, u jednom trenutku putevi su im se skroz razišli. Karakteri su im drugačiji i onda ne funkcioniš­u kako treba. Na početku je to sve delovalo idilično, ali već neko vreme im ne cvetaju ruže u braku i dogovorom su došli do zaključka da je najbolje da se razvedu. Nije posredi nikakva prevara ili bilo šta tog tipa. Ostali su u dobrim odnosima, čuju se i ponekad vide, ostali su u prijateljs­kim odnosima. Prosto, kod njih su se emocije i ljubav ugasili - otkriva naš izvor upućen u celu situaciju, i dodaje da je glumac napustio njihov dom.

- Raša se odselio, a Marija je ostala u stanu u kom su pre živeli. Naravno, sin im je na

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia