Blic

MARIJA: RAŠA I JA PUNO PRIČAMO O POSLU

-

Glumački par je svojevreme­no za “Blic” otkrio da im teško pada što nemaju radno vreme, te da se prilagođav­aju sinu.

- Trudimo se da živimo u skladu sa porodičnim obavezama. Dete nam je malo i želimo njega da ispratimo. Malo je specifično što nemamo radno vreme. Radimo i preko dana i noću - rekao je Raša tada, a Marija je dodala:

- Pričamo puno o poslu i sva je sreća da sa nekim možeš ozbiljno da porazgovar­aš. prvom mestu i zbog njega su rešili da sve to ide mirnim putem. Već neko vreme pričaju o razvodu, svi njihovi najbliži to znaju, tako da to više nije tajna. Dosta su vagali, razmišljal­i, ipak, teška je to odluka. Ne znam samo da li je sve to papirološk­i sređeno pa da su zvanično razvedeni - zaključio je izvor za “Blic”.

Ovim povodom kontaktira­li smo Mariju, koju smo upitali da li je tačno da su se razveli, na šta je ona zbunjeno odgovorila:

- Još nismo, mislim, mi se nismo... ne znam zbog čega vam je to interesant­no da pišete. Nismo se razveli, ali nemojte da pišete na tu temu, jer zaista ne želim da pričam o svemu tome što se dešava - rekla je glumica za “Blic”, dok je Radomir dodao da je razvod privatna tema, te da o njoj neće javno da govori.

- To je moja privatna stvar, to se vas ne tiče. To nisu teme o kojima možemo da pričamo, to su tračevi poručio je on.

Podsećamo, Marija Bergam i Radivoje - Raša Bukvić venčali su se u jesen 2015. godine, u manastiru Gradac. Nekoliko meseci kasnije, postali su roditelji dečaka Danila. 

Još se nismo razveli, mislim, mi se nismo... ne znam zašto vam je to interesant­no, zbunjeno je rekla Marija

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia