Blic

Jojić: Želim titulu i Ligu šampiona

-

POVRATNIK U REDOVE Partizana Miloš Jojić juče je i zvanično predstavlj­en medijima pošto je zadužio dres sa svojim starim brojem 39.

Iskusni ofanzivni vezista je prošao sve mlađe selekcije tima iz Humske, kao i kaljenje u filijali u Teleoptiku, da bi 2012. godine bio prekomando­van u prvi tim.

Za crno-bele je tokom dve sezone odigrao 35 mečeva i dao 10 golova, od kojih je svakako najbitniji onaj postignut iz slobodnog udarca u 144. večitom derbiju, 18. maja 2013. godine, koji je Partizanu doneo titulu prvaka države.

U zimu 2014. Jojić je prešao je u redove Borusije iz Dortmunda, a branio je još i boje Kelna, Bašakšehir­a i austrijsko­g Volfsberge­ra, gde je odigrao dobru polusezonu - na 14 mečeva postigao jedan gol i upisao pet asistencij­a.

- Ja sam već dve godine u priči s Partizanom i svaki prelazni rok se spominje moje ime. Ovog leta kada je Stanojević postao trener čitam vesti i zvoni telefon, zove me Iliev i kaže da me hoće Stanojević. Moj prioritet nije bio povratak u Srbiju, hteo sam u Bundesligu, to sam otvoreno rekao ljudima u klubu, ali stvari su se odvijale kako su se odvijale - kaže popularni Zeka.

Prvo iskušenje Jojića u drugom mandatu među crno-belima biće večiti derbi, koji je na programu 17. oktobra na stadionu u Humskoj.

- Mentalno sam spreman za debi, potrebno je još malo da poradim na fizičkoj spremi, a na treneru Stanojević­u da odluči da li ću prvi meč zabeležiti već na derbiju. Vratio sam se da vratim Partizan gde mu je mesto. Da svojim kvalitetim­a i iskustvom koje imam za sedam godina u inostranst­vu pomognem da se bori za titulu i bude šampion i da uđe u Ligu šampiona - podvukao je Jojić. 

(SREM - SM) mečevi: 2 setovi: 7 napad: 18 indeks: 3,111 servis: 0,03

RANK

 ??  ?? povratnici u modi: partizan je pojačao miloš jojić, kao i svetozar marković i ivan obradović
povratnici u modi: partizan je pojačao miloš jojić, kao i svetozar marković i ivan obradović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia