Blic

Miki se krije u Kupinovu, viđa samo ćerku Dunju

ĐURIČIĆA ČEKA SASLUŠANJE

- A. I.

Popularni pčelar i rijaliti učesnik svestan je da će završiti u zatvoru zbog toga što je tukao Vladimira Tomovića, naročito jer je zbog sličnog dela već nosio nanogicu.

BESAN JE NA SEBE ŠTO JE DOZVOLIO DA IZGUBI KONTROLU, ALI SADA NEMA NAZAD, KAŽU PRIJATELJI

Odmah je otišao kod oca, ali ga nije zatekao kod kuće. Od tada niko ne zna gde je. Ljudima se ne javlja na telefon, distancira­o se od svih. Svestan je šta ga čeka, kažu susedi popularnog pčelara

MIKI ĐURIČIĆ JE nakon žestokog okršaja pred kamerama odmah diskvalifi­kovan, a kako saznajemo, nakon Šimanovaca se distancira­o od svih i viđa samo ćerku. Meštani Kupinova kažu da se krije u rodnom selu i ne želi nikoga da vidi.

- Odmah je otišao kod oca, ali ga nije zatekao kod kuće. Otada niko ne zna gde je. Ljudima se ne javlja na telefon, distancira­o se od svih - otkriva naš izvor, i dodaje da je Đuričić odmah otišao da vidi bebu i sa verenicom raspravi šuškanje iz „Zadruge“da je bila u vezi s Vladimirom Tomovićem.

Đuričićev brat od strica Neša nam je potvrdio da je Miki video ćerkicu, ali nije želeo detaljnije da govori o stanju Đuričića.

- Jeste video je Dunju, sada se odmara i dobro je.

Podsetimo, Đuričić je samo par sati pre nasrtaja na Vladimira Tomovića priznao učesnicima rijalitija da će nagrabusit­i ako se potuče u “Zadruzi”.

- Ukoliko bilo koga udarim ovde, idem pravo u zatvor! To bi bilo ponavljanj­e dela za koje sam bio osuđen. Ušao sam u rijaliti zbog ćerke Dunje, da joj kupim stan, moram da se uzdržim od provokacij­a - pričao je pčelar iz Kupinova.

Njegovi prijatelji kažu da je svestan da ga čeka oštra kazna i da čeka šta će se dogoditi. Oni ističu da je besan na sebe što je dozvolio da izgubi kontrolu, ali da sada nema nazad. 

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia