Blic

ZLOČINU ŽUSTRA SVAĐA LJUBAVNIKA

- M. VRANIĆ, A. Ž. ADŽIĆ

Nekoliko sati pre nego što je Milan Ž. (41) ubio Mariju S. (31), s kojom je navodno bio u emotivnoj vezi, a zatim i sebe, lupao je na vrata stana u Pančevu u kojem je živela sa dve maloletne ćerke i svađao se sa žrtvom!

Prema za sada dostupnim informacij­ama iz istrage, Milan Ž., koji se prethodno dovezao iz Velikog Gradišta, hicem iz pištolja ubio je Mariju, a zatim presudio i sebi.

Tajnu svađe koja je prethodila tragediji i uopšte odnosa između njih, da li Marija želela da prekine vezu s njim, odneli su sa sobom, a ono što je izvesno jeste da mlada žena ni tog, kao ni prethodnih dana, nije prijavljiv­ala Milana da je uznemirava, preti ili da je tuče.

Marijin otac, prema nezvanični­m informacij­ama, policiji je rekao da Milana Ž. uopšte nije poznavao, niti mu je ćerka pričala o njemu.

Da se nešto ipak dešavalo u zgradu u Sterijinoj ulici u Pančevu, i to samo nekoliko sati pre nego što su u utorak po podne u njenom “golfu” nađena i dva tela, otkrile su Marijine komšije.

- Milan je nekoliko puta lupao na vrata njenog stana, međutim ona je odbila da mu otvori. Nešto su se svađali, otišao je, ali izgleda da ju je sačekao ispred zgrade. U momentu zločina Marijina mlađa ćerka, koja ima dve godine, bila je u vrtiću, a starija verovatno u školi. Verovatno je čekao da krene po decu.

PRETPRVEPr­etpostavlj­amo da ju je, čim je izašla iz zgrade, odvukao do auta, gde ju je ubio. Sumnjamo da ona nije htela da bude više s njim, a njega je to naljutilo priča jedna komšinica.

Kada se vraćala sa posla, komšinica iz zgrade videla

ž. HIC OND

 ??  ??
 ??  ?? poznanici ubijene marije kažu da je kobnog dana niko nije video
poznanici ubijene marije kažu da je kobnog dana niko nije video

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia