Blic

SOS TELEFONI

-

je jezivi prizor - dva tela, i pozvala policiju. Kako su još komšije dodale, u zgradi se nisu čuli pucnji, tako da niko nije mogao da pretpostav­i šta se dešavalo na nekoliko metara od njihovih domova.

Marija je inače rodom iz Kačareva, gde joj žive roditelji. Otac Dragan, major u penziji, od pre nekoliko godina vlasnik je auto-placa u centru Pančeva, na kojem radi sa sinom Filipom. Kako je jedan radnik na auto-placu ispričao za “Blic”, Marijinog oca poznaje odavno.

- Tragedija! Poštena i dobra porodica. Mariju sam poznavao, bila je dobra žena. Njene dve ćerkice sada su nažalost ostale bez majke. Pre dva dana smo svi zajedno sedeli u Pančevu i pričali, ni po čemu nismo mogli da naslutimo da ovako nešto može da se desi - rekao je jedan od zaposlenih.

Inače, Marija je veoma mlada ostala trudna, sa nepunih 18 godina rodila je prvu ćerku. Sa ocem devojčice se ubrzo rastala, a mlađu ćerku dobila POLICIJA 192

Prijava nasilja u porodici 0800-100-600 Ženski centar SOS telefon protiv nasilja nad ženama i

decom radnim danom (10-20h) 2645-328 SOS telefon za žene i decu žrtve nasilja (14-18h)

3626-006

SOS Dečja linija „Broj za problem tvoj” besplatni i

poverljivi pozivi (0-24h) 0800-123456 Savetovali­šte za brak i porodicu 2650-258 / Palilula

(8-15.30h) 2752-224 i Zemun (8-15 h) 2695-416 SOS Centar za mlade (18-22h) 3192-782 Autonomni ženski centar - SOS telefon za podršku ženama žrtvama nasilja - 0800 100 007 (od 10h do 20h radnim danima)

Sigurna kuća

je sa drugim nevenčanim suprugom. Iako je mlada postala majka, nije zapostavil­a školovanje, već je završila fakultet i pre izvesnog vremena otišla u Nemačku kako bi usavršila jezik. Kako niko od njenih najbližih nije znao da je ona

u vezi sa Milanom Ž., spekuliše se da su se upravo u Nemačkoj upoznali jer je i ovaj Gradištana­c u toj zemlji izvesno vreme živeo i radio. Milan je inače bio oženjen, a iz prvog braka ima dvoje odrasle dece. S drugom suprugom, s kojom nije imao dece, otišao je u Nemačku. Tamo je radio kao vozač. Da li je ženu s kojom je otišao u Nemačku ostavio ili je imao nameru da to uradi da bi s Marijom započeo zajednički život, utvrđuje se. Pitanje je, međutim, da li je mlada žena imala iste planove kao i on jer, za razliku od Milana Ž. čija deca su odrasla, ona je trebala na put da izvede dve ćerke, od kojih mlađa ima dve godine.

DA JE MILAN VE INFORMACIJ­E UKAZUJU MARIJU, A ICEM IZ PIŠTOLJA UBIO

DA PRESUDIO SEBI

Spekuliše se da je Marija upoznala Milana dok je bila na usavršavan­ju u Nemačkoj, gde je on živeo i radio jedno vreme

n

 ??  ?? porodica i prijatelji marije s. nisu znali za njen odnos sa milanom ž., koji ju je, kako se sumnja, ubio u kolima
porodica i prijatelji marije s. nisu znali za njen odnos sa milanom ž., koji ju je, kako se sumnja, ubio u kolima
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia