Blic

VOLIM JAKE ŽENE

-

Pevačica koja živi u Turskoj kaže da joj svako razdvajanj­e od sinova teško pada, pa zato u Beograd dolazi samo kada su poslovne prilike u pitanju. Ali to je ne sprečava da svoj život opiše kao srećan jer živi baš onako kako je zamislila. - Mnogo sam srećna žena. Ima dvoje zdrave dece, ja sam zdrava i imam dobre prijatelje, porodicu. Ostvarila sam svoje snove - rekla je Emina, i dodala da je žena uvek bila inspiracij­a u poslu.

- Za mene je žena najdivnije biće na svetu. Posebno jaka žena - naglasila je ona.

Astrolog me je savetovao za mnoge stvari u životu. Dosta je brojeva koji su mi važni, ali najviše verujem u energiju

pazarka je neko ko veruje u astrologij­u, pa ne krije da se s astrologom konsultuje svaki put kada joj je nešto bitno u životu.

- Astrolog me je savetovao za mnoge stvari u životu. Dosta je brojeva koji su mi važni, a jedan je 22 i on predstavlj­a ponovno rođenje mene. Tu su i brojevi 10, 3 i 8. Ali ima ih još koji mi znače. Ceo dan bi potrošila pričajući o tome priznaje pevačica, i dodaje da je veruje u energiju:

- Nisam materijaln­a osoba, da vidim samo ono što postoji. Znam da me moj otac posmatra odozgo i da sada gleda moje uspehe.

Prema njenim rečima, porodica joj je uvek davala vetar u leđa, osim jedne želje koju su joj zabranili roditelji, a koju i dan-danas pamti.

- Moja najveća želja bila da sa 17 godina budem šminkerka. Ali me je porodica sprečila u tome, što ne znači da me je zaustavila. Vide da sam uspela za neke stvari u životu - kaže setno Emina, koja kaže da joj, bez obzira na poljuljan odnos, i bivši suprug Mustafa čestita kad napravi neki uspeh. 

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia