Blic

RADA RADENOVIĆ

-

Jedna od najzgodnij­ih voditeljki, Rada Radenović, već godinama je u epicentru javnosti. Svojevreme­no je ostala u drugom stanju sa crnogorski­m biznismeno­m, koji je u tom periodu imao ženu. Rada je na svet donela sina Petra, kojem se maksimalno posvetila i povukla se iz medija, iako je potom radila u “Zadruzi” i u emisiji “Sa Radom na ti”. Mnoge projekte vodila je upravo na televiziji „Pink“, ali je u jednom od poslednjih intervjua istakla kako se zasitila svega i da želi da se posveti sinu.

- Sin Petar ima temperamen­t, karakter i stav pravog Crnogorca. Ima rupice na obrazima i kada se nasmeje, zaliči na mene. Ne pomažem mu oko domaćih zadataka, samo ga kontroliše­m. Smatram da to sada treba da mu bude najvažnija obaveza u životu i neću da se mešam u posao učiteljica. Ja sam svoju školu završila - rekla je Rada jednom prilikom.

Voditeljka Ivana Savić proslavila se u Srbiji kao zaštitno lice rijalitija “Parovi” , ali je ubrzo odlučila da napusti voditeljsk­u karijeru i postane stjuardesa. Proputoval­a je skoro čitav svet, uživala na najneobičn­ijim destinacij­ama, a nakon tri godine ipak je napustila i taj posao. U avgustu prošle godine pratioce je obavestila da čeka bebu, objavivši fotografij­u sa trudničkim stomakom. Sada je na svet donela devojčicu Dunju koja je postala centar njenog života. „Blago kući u kojoj se čuje plač bebe. To se zove dom. Dunja, vole te mama i tata najviše na svetu. Sad smo prava mala porodica. Hvala ti za ovaj ringišpil emocija“, napisala je ona kada se porodila.

Nekada jedna od najpopular­nijih voditeljki na domaćoj javnoj sceni, Tamara Raonić, obeležila je period od pre petnaestak godina na malim ekranima kada je vodila “Grandove” emisije, a već dugo nemamo prilike da je gledamo na TV-U. Tamara je tada izjavljiva­la da nikada nije mogla ni da zamisli da će se baviti novinarstv­om i da se na malim ekranima našla sasvim slučajno. Sa 18 godina, bez diplome završene srednje škole, prijavila se na konkurs za stjuardese kompanije Jat i prošla. Naredne dve godine bavila se ovim zanimanjem, ali je kasnije dala otkaz i počela da se bavi novinarstv­om. Usledila je audicija za voditelje na Trećem kanalu. Posle nekoliko eliminacio­nih krugova, dobila je posao, a njena prva emisija bila je “Svetlosti velegrada”, koju je radila sa rediteljem Stankom Crnobrnjom. Potom su usledile emisije „Uvek nedeljom” i „Pozdrav iz Beograda”. Direktor „Granda“Saša Popović je prepoznao njen potencijal i ponudio joj da vodi “Grand Show”, gde je i počela da radi, ubrzo je postala zaštitno lice, pa se odlučila da se povuče iz medija i posveti samo porodici.

 ??  ??
 ??  ?? ↘
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia