Blic

RANJAVANJE ŠARCA POVEZ SA NESTANKO NAVIJAČA ZVE

Aleksandar Šarac (35), na koga je pucano u subotu na parkingu Tržnog centra “Ušće” u Beogradu, navodno je bio blizak sa Lazarom Vukićeviće­m (31), koji je nestao tri dana pre toga, a policija proverava da li su ta dva događaja povezana!

- EKIPA „BLICA”

Šarca, povezivano­g sa bandom “Pink Panter”, zasad nepoznati napadač pogodio je sa dva hica u glavu i on je još u životnoj opasnosti. U vreme kada je pokušano ubistvo Šarca, policija je već uveliko tragala za Vukićeviće­m, koji je poslednji put lociran u sredu uveče.

- Šarac se navodno družio sa Vukićeviće­m. Nakon što se

Vukićeviću izgubio trag, Šarac se kod zajednički­h prijatelja interesova­o o njegovom nestanku. Da li su pokušaj ubistva Šarca i nestanak Vukićevića povezani, istražuje se. Više nego indikativn­o je što se Vukićeviću gubi trag u sredu uveče, a posle nepuna tri dana na njegovog, da nazovemo dobrog poznanika, pucano je - saznaje “Blic” od izvora upoznatog s istragom.

Interesant­no je i to što je Vukićević poslednji put lociran na Banovom brdu, Šarčevom kraju. Da li je Vukićević možda te večeri krenuo kod Šarca ili su se videli, nakon čega mu se gubi trag, ispituje se. Istražitel­ji veruju da Vukićević nije dobrovoljn­o nestao, a da je to posledica druženja sa Šarcem, još nije utvrđeno.

U Šarca je za sada neidentifi­kovani napadač pucao iz pištolja “bereta” kalibra 7,65 milimetara, sa prigušivač­em. Šarac je, iz njemu poznatog razloga, strahovao za svoj život - vozio je blindirani “mercedes” i nosio pancir, ali ni to mu nije pomoglo, jer mu je napadač prišao s leđa i ispalio mu dva hica u glavu. Oružje je tokom bežanja bacio u žbunje ispred tržnog centra. Tokom uviđaja su ga inspektori našli i veštačenje je pokazalo da su svi otisci sa njega izbrisani, kao i da je sastrugan serijski broj.

 ??  ??
 ??  ?? šarac je povezivan sa bandom „pink panter“
šarac je povezivan sa bandom „pink panter“

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia