Blic

UŽIVAMO U SUNCU I IGRI SA SINOVIMA

Fudbaler Predrag Rajković i njegova supruga Ana otputovali su u toplije krajeve sa naslednici­ma Tadijom i Reljom, a najčešće vreme provode igrajući se u pesku sa mališanima.

- D. Đorđević

POZNATI PAR NE krije da uživa u Dubaiju. Manekenka je ujedno pokazala da je ubrzo nakon porođaja vratila devojačku liniju, a par se sa odmora uključio uživo i u emisiju “Kec na jedanaest”.

– Ovde smo već nekoliko dana i odlučili smo da dođemo zbog dece, jer ove godine nismo letovali onako kako smo želeli. Ja sam, kao što vidite, i izgorela, iako nije toliko vruće, tokom dana je oko 27 stepeni, ali pošto non-stop pravimo kule od peska, to se nije moglo izbeći – kazala je Ana, te dodala:

– More je hladno, pa samo hrabri plivaju.

Rajkovići ne kriju da im je odmor sa mališanima od dva meseca i 17 meseci posebno uzbudljiv, a na pitanje pomaže li Predrag oko dece, Ana je rekla:

– Pomaže tokom dana, kada je tu, ali s obzirom na to da je najčešće zauzet treninzima i utakmicama, mama može sve! Tata spava i odmara se – rekla je Ana koja će se u Dubaiju odmarati do Nove godine.

n

Glumac otkriva da je najlepša poruka koju je u životu dobio bila na otpusnoj listi kada je doktorka napisala „prošao si”.

IRFAN MENSUR PODELIO je svoje iskustvo vezano za borbu s virusom korona.

- Imam sreću da sam vrlo brzo povratio energiju, jer je gubitak iste meni bio i glavni znak da se nešto sa mnom dešava. Na kiseoniku sam u bolnici bio 13 dana, tek nakon toga su me skinuli da normalno dišem, jer su rezultati pokazali da je vreme da počnem sam da funkcioniš­em. Posle još tri, četiri dana u bolnici su mi dali otpusnu listu i izašao sam iz bolnice. Na kraju te liste, doktorka koja me je vodila napisala je ogromnim slovima „prošao si”. To je najlepša poruka koju sam ikada dobio u životu - iskreno je otkrio gostujući u emisiji „TV lica kao sav normalan svet”, bard glumišta, s kojim je u isto vreme, zbog iste bolesti, ležao i Žarko Laušević:

- Neka čudna veza postoji između nas dvojice. Mi smo ljudi koji se nisu družili, nismo se zvali telefonom, sastajali, već smo živeli zajedno. Na neki čudan način smo povezani i u nekim krucijalni­m trenucima u mom životu, poput onog događaja u Stupici Žarko je stalno bio tu. A evo, opet se desilo to da obojica budemo smešteni jedan pored drugog, lečeći se od ove pošasti koja nas je zadesila.

n

Neka čudna veza postoji između mene i Žarka. Na neki čudan način smo povezani u nekim krucijalni­m trenucima u životu

Uprkos protivljen­ju Marije i pokušajima da urazumi ćerku, ona je skovala plan da se poigra s momcima u koje je zaljubljen­a.

Skandalima i kontroverz­nim odlukama zadrugarka Miljana Kulić obeležila je 2020. rijaliti godinu, a po svemu sudeći, planira i u novoj godini. Prema našim saznanjima, ona je skovala plan da sedi na dve stolice, i to između Lazara Čolića Zole i Mišela Gvozdenovi­ća. Njene namere predvidela je Marija Kulić, zbog čega pokušava da je urazumi, dok su prijatelji i porodica Zole i Mišela uplašeni šta bi Nišlijka mogla da uradi.

- Nikome nije svejedno kada je Miljana i njen odnos sa muškarcima u pitanju. Porodica se nervira zbog njenog ponašanja, prvenstven­o Siniša koji više ni ne uključuje televizor kad vidi kako mu ćerka u isto vreme zavodi na nepriklada­n način i Mišela i Zolu, dok su njene sestre šokirane. U Nišu je na lošem glasu zbog svog ponašanja, a to utiče na čitavu porodicu. Niko nije načisto da li se samo drži skovanog plana koji planira da sprovede u novoj godini ili su joj namere ozbiljne - priča naš izvor blizak Kulićima.

S druge strane, porodice Mišela i Zole su u strahu šta bi iz svega toga moglo da ispadne. Pevačeva drugarica Vladana kaže:

- Tu ljubavi apsolutno nema. Mišel se kloni sve vreme nje jer ga proganja u rijalitiju. Ne postoji mogućnost ni prijateljs­tva, a kamoli ljubavi. Dok gledamo scene između njih, svima nam kod kuće to deluje strašno. Sva sreća, Mišel uspeva da se suzdrži i pritom nije agresivan. Kulićeva ga sve vreme zlostavlja i to se

MINA JE ODLUČILA DA U NOVU GODINU UĐE SIMBOLIČNO U FOTELJI KRALJICE može okarakteri­sati kao nasilje nad muškarcima. Vidi se da mu se Miljana gadi. Sramotno je što ona sve vreme potencira kako Mišelu daje na značaju, a on je bio zvezda i pre „Zadruge“- zaključuje Vladana, Mišelova drugarica.

Zolina majka Bosa, kao i Miljanin tata Siniša nisu odgovarali na naše pozive jer, prema rečima njihovih prijatelja, potpuno se ograđuju od cele priče.

- Kako bilo kome može biti do pojavljiva­nja u javnosti kada ti se sin zabavlja sa Miljanom. Njih je uništio rijaliti, iako u njemu nisu bili. Sina ne mogu da prepoznaju.

nPrema mišljenju mnogih zadrugara, Paula Hublin će poneti titulu zavodnice u 2021. godini, a na tome je pomno radila i u tekućoj. Za naš list fotografis­ala se sa zadrugarka­ma i tom prilikom konkurenci­ju ostavila daleko iza sebe. Crnom haljinom dočarala je prazničnu atmosferu, dok su joj društvo pravile Nataša Radan, Tara Simov i Rialda Karahasano­vić. Podsećamo, Paulina veza s Franom Pujasom je i dalje turbulentn­a. Ovo dvoje zadrugara se svakodnevn­o mire i svađaju. Ipak, mnogi predviđaju da će ona zavesti mnoge momke u rijalitiju.

UVELIKO JE ODABRALA TOALETU ZA NAJLUĐU NOĆ

U ZAGRLJAJU PRED DOČEK

Ljubav između Anđela Rankovića i Sanje Stanković nikada nije bila jača, šuška se između njihovih cimera. Zadrugari uživaju u ljubavnim odnosima i po svemu sudeći spremni su da svoju vezu ozvaniče u 2021. godini. Iako su postojale brojne smetnje između njih, čini se kako su sada srećniji nego ikada, makar je tako delovalo na slikanju za „Blic”.

 ??  ?? sa sinovima uživaju u čarima Leta usred zime
sa sinovima uživaju u čarima Leta usred zime
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? ljuti protivnici: mišel, zola, miljana i marija
ljuti protivnici: mišel, zola, miljana i marija
 ??  ?? SANJA I ANĐELO
PAOLA POKAZALA ADUTE U KONKURENCI­JI OSTALIH ZADRUGARKI
SANJA I ANĐELO PAOLA POKAZALA ADUTE U KONKURENCI­JI OSTALIH ZADRUGARKI
 ??  ??
 ??  ?? SANDRA REŠIĆ
SANDRA REŠIĆ
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia