Blic

POSTALA SAM EMOTIVNIJA,ALI NISAM ZAHTEVNA

Lepa glumica blista u blagoslove­nom stanju, a kako kaže, suprug i ona sa uzbuđenjem i nestrpljen­jem čekaju trenutak da ćerku uzmu u naručje. Kroz osmeh otkriva da se odmah po porođaju vraća poslu.

- ALEKSANDRA IVANOVIĆ

Glumica iz popularne serije “Istine i laži” Marina Ćosić u drugom je stanju i čeka prvo dete sa suprugom Nikolom Mirkovićem. Porođaj se bliži, a trudnica otkriva da je i u devetom mesecu aktivna.

- Trudnoću nisam osetila. Sad po ulasku u deveti mesec malo teže neke poslove obavljam, ali i dalje sam aktivna u potpunosti. Termin mi je 25. januar, tako da, svaki čas je u pitanju - kaže Marina i otkriva da u blagoslove­nom stanju nije imala posebne zahteve od supruga:

- Rekla bih da nisam bila zahtevna dosad, ni on nije osetio moju trudnoću, ali sam u poslednje vreme malo emotivnija, pa je moguće da sad ipak primećuje neku promenu, sem stomaka.

Glumica objašnjava da iako im je prvo dete, Nikola i ona nemaju tremu.

- Mi smo u principu jako opušteni što se svega toga tiče. Dugo smo pričali i maštali o porodici, i sad imamo tu sreću da ćemo se ostvariti, Bože zdravlja, kao roditelji i jako smo srećni i uzbuđeni zbog toga - priča Marina i otkriva da je za dolazak malene devojčice sve spremno:

- Sve od glave do pete smo oprali, namestili, sredili, samo da sačekamo još koju nedelju pa da posteljinu stavimo i sve je spremno.

Praznici se bliže, a lepa trudnica kroz osmeh objašnjava da u svom domu nije okitila jelku da bi izbegla haos.

- Nisam je okitila u kući jer sam je kitila svuda drugde. Proteći će isto kao i sa jelkom, samo ću imati obavezu manje, s obzirom na to da će nam tu biti i novorođenč­e i mačor tinejdžer koji bi pravio haos sa jelkom, tako da sam izabrala da se ne nerviram i da drugačije ukrasim kuću, recimo irvasima na sve strane - priča glumica i otkriva da

 ??  ?? Termin mi je 25. januar, Tako da, svaki čas je u pitanju
Termin mi je 25. januar, Tako da, svaki čas je u pitanju

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia