Blic

DOBRO SAM, O MENI BRINU LEPE SESTRE

Političar i emotivni partner pevačice Ane Bekute kaže da iako mu je test na koronu negativan, on se vodi kao kovid pacijent jer ima promene na plućima.

- LJ.T.

Milutin Mrkonjić prve dane Nove godine provodi u bolnici „Dragiša Mišović“, zbog obostrane upale pluća. U izjavi za „Blic“poručuje da se dobro oseća i da ima svu potrebnu negu.

- Dobro sam, odlično sam. Sada idem kod Borisa (Tadića, prim. aut.) da pravimo koaliciju, on je soba pored mene. Ovde imaju veoma lepe sestre, ne mogu da im vidim lice zbog maski, ali mogu da vam kažem da su najbolje i da se odlično brinu o svakom pacijentu. Nije im lako i treba svi da budu svesni koliko je ova pandemija opasna. Trudim se da slušam sve što mi kažu doktori. Telefon ne prestaje da mi zvoni, svi me zovu da pitaju kako sam, ljudi se zabrinuli - izjavio je Mrkonjić za „Blic“i istakao da sa nestrpljen­jem iščekuje momenat kada će mu doktori reći da može da izađe na kućno lečenje, pa da o njemu brine pevačica Ana Bekuta.

Prema izjavi koju nam je Mrkonjić dao, rezultati na kovid u njegovom slučaju su negativni, ali zbog upale pluća se u zvaničnim medicinski­m nalazima vodi kao kovid pacijent, te je zbog toga hospitaliz­ovan.

- Rezultati su negativni, ali na skeneru su videli neke promene, ne znam ni ja na čemu, pa se vodim kao kovid pacijent.

Njegov oporavak pomno prati i Bekuta, koja se oglasila čim je Mrkonjić hospitaliz­ovan.

- Milutin je dobro. Sinoć je smešten u bolnicu zbog lakše upale pluća i visoke temperatur­e. I on i ja smo dobili negativne testove na korona virus. Nadamo se da će ga uskoro pustiti kući i zaista nema potrebe za velikom medijskom dramom. Hvala svima koji ste se iskreno zabrinuli za Milutinovo zdravlje i svima koji ste poslali poruke podrške. Svima želim srećnu, zdravu i mirnu 2021. godinu poručila ja Ana.

Glumac Miloš Biković nasmejao je pratioce na društvenim mrežama pokušajem da prikupi što više lajkova za fotografij­u. - Hteo sam da napravim fotku u šumi, sa snegom i svime, kao praznik na Instagramu... kad ono - kiša, blato, magla... video sam da mnogo lajkova dobijaju fotke gde se ovako slikaju pa rek’o pa da probam. Ne znam šta znači, ali kapiram da je nešto super - poručio je glumac koji na fotografij­i nosi kabanicu dok mu je blato po odeći i obući.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia