Blic

BILA SAM BEZ DINARA I POZAJMLJIV­ALA NOVAC

Muzička zvezda kaže da nije sramota biti siromašan i da je većina javnih ličnosti prošla kroz periode krize.

- Lj. Tozev

IAKO SVI ZAMIŠLJAJU da život najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović izgleda besprekorn­o i da uživa u svim blagodetim­a, prema njenim rečima, nije oduvek bilo tako.

- Svi mi imamo privatni život i mi smo samo ljudi. Ovo je moj posao. Imamo svoje porodice, obaveze i probleme. Nekada ide sve super, a nekada i nešto zakoči. Kada pričaš o toj kifli i nemanju para, ja mislim da smo svi prošli kroz te situacije. Naravno da nije sramota biti siromašan. Meni je žao kada je neko siromašan i kada ne može sebi da obezbedi osnovne stvari. Dešavalo mi se da nisam imala žutog dinara kod sebe. Ja pričam onako kako jeste i to je istina. Imala sam takve situacije da sam ostajala bez dinara, zajmila novac koji mi je bio potreban i rešavala neke svoje probleme. Sve je to život. U današnje vreme je glamur biti srećan - ispričala je u emisiji „Magazin in“, a potom se prisetila odrastanja dece Veljka i Anastasije:

- Veoma sam bila posvećena deci i podredila im sve, baš iz razloga što su bez jednog roditelja. Nikada se nisam useljavala s nekim partnerom ili živela, samo da bi moja deca imala slobodu i da ne pomisle da će neko da uzme njihovu mamu. Isto tako je sada i s unukom. Ja sam mu drugarica, ja nisam baka.

Kod ove uloge sam se oslanjala na svoju intuiciju, malo sam slušala druge komentator­e i malo sam im kontrirala. Želela sam da na taj način dam svoj specifikum. Samo sam se setila da sam kao dete govorila „opsajd”, a tako i danas neka deca govore, priča Danica o ulozi sportske komentator­ke.

Meni je žao kada je neko siromašan i kada ne može sebi da obezbedi osnovne stvari. U današnje vreme je glamur biti srećan, kaže Svetlana Ceca Ražnatović na temu bogatstva

n

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia