Blic

Šćepović se skrasio na Kipru

Mitrović i Milivojevi­ć su još na tapetu “Bojim se da nisam u kontaktu sa 20 i kusur hiljada navijača, ali osuđujem njegov postupak”, rekao je iskusni menadžer Kristal Palasa.

- EKIPA “BLICA”

Luka Milivojevi­ć i Aleksandar Mitrović nisu se još provukli nakon što su prekršili stroge mere u Velikoj Britaniji usled pandemije virusa korona. Da podsetimo, srpski fudbaleri su zajedno proslavili Novu godinu, zajedno sa još najmanje petoro odraslih i dvoje dece. Pri tome, umesto da se kriju, nevenčana supruga napadača Fulama Kristina Janjić sve je postavila na Instagramu.

Londonski klubovi su odmah pokrenuli zvaničnu istragu, međutim ljubitelji­ma fudbala i svim stanovnici­ma zasmetalo je što se Milivojevi­ć našao u timu Kristal Palasa samo nekoliko sati nakon što se pročulo za korona žurku. I, ne samo to, Luka je poneo kapitensku traku u pobedi nad Šefild Junajtedom (2:0).

Odmah je reagovao iskusni Roj Hodžson, menadžer Kristal Palasa, od kog se očekivalo da će Milivojevi­ća da ostavi na tribinama i

hodžson je dozvolio milivojevi­ću da igra

tako kazni za neprimeren­o ponašanje u novogodišn­joj noći.

- Osuđujemo to, zasigurno se izvinjavam­o za to. Siguran sam da će se i Luka izviniti. Što se mene tiče, on bi trebalo da snosi odgovornos­t za to. To je unutrašnja stvar i rešićemo to, ali bukvalno ne postoji jedna pozitivna stvar koju bih mogao da kažem na tu temu - rekao je Hodžson.

On je, međutim, i dalje odbio da konkretno odgovori na pitanje kakva kazna očekuje našeg fudbalera.

- Bojim se da nisam u kontaktu sa 20 i kusur hiljada navijača Palasa, pa takve komentare jednostavn­o ne mogu da komentariš­em. Ali iznenađen sam ukoliko postoji problem kod navijača Palasa znajući da su oni inače zabrinutij­i za to da li pobeđujemo. U svakom slučaju, ovo je prekršaj vladinih mera i izvinjavam­o se zbog toga - dodao je Hodžson.

Međutim, Milivojevi­ć se još nije izvinio, kao ni Fulam koji je uzdrman velikim brojem igrača zaraženih virusom korona, zbog čega je i odložen njihov meč sa Barnlijem koji je trebalo da se odigra juče.

„Posle izveštaja u vezi sa Aleksandro­m Mitrovićem koji krši ograničenj­a “Tier 4” i protokola o virusu korona, klub u potpunosti istražuje stvar jer kršenje pravila shvata izuzetno ozbiljno. Igrač je svestan razočaranj­a kluba i standarda koji se od njega očekuju. Stvar će se sada rešavati interno“, piše u saopštenju kluba sa “Krejven Kotidža”.

Na društvenim mrežama se komentariš­e da će igrači proći bez kazni, odnosno da će klubovi pustiti da vreme “izbriše sećanje”. Pogotovo što Mitrović i Milivojevi­ć nisu bili jedini koji su se oglušili o zakon. Lo Selco, Reguilon i Lamela iz Totenhema su zajedno slavili Novu godinu sa Lansinijem, fudbalerom Vest Hema, dok je grešku priznao i igrač Mančester sitija Benjamin Mendi.

- Benjamim i njegova devojka su na zabavu pozvali dvoje prijatelja i kuvara. Zna da je pogrešio i spreman je da snosi posledice. O svemu je obavestio i svoj klub - rekao je portparol francuskog fudbalera.

nMARKO ŠĆEPOVIĆ SE vratio u Evropu! Iskusni napadač je zvanično postao član kiparske Omonije, te su tako potvrđene glasine koje su se mogle čuti još pre Nove godine. Bivši igrač Partizana je potpisao ugovor na godinu i po dana i u kiparskom klubu ga smatraju velikim pojačanjem. Šćepović je prethodnih šest meseci proveo u Tajlandu u ekipi Burirama, a prethodno je bio bez kluba od februara do jula prošle godine. Tokom karijere je, osim u Partizanu gde je ponikao i osvojio tri titule, nastupao i za Olimpijako­s, Majorku, Terek, Muskron, Videoton i Rizespor.

 ??  ?? milivojevi­ć je bio kapiten kristal palasa na meču sa šefildom
milivojevi­ć je bio kapiten kristal palasa na meču sa šefildom
 ??  ?? meč između fulama i barnlija je odložen, a mitrović čeka kaznu
meč između fulama i barnlija je odložen, a mitrović čeka kaznu
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia