Blic

SRPKINJU UBIO PROVALNIK?

Policija je u kući Mire Kostov (66), Srpkinje koja je ubijena u Minhenu, pronašla tragove koji bi mogli da rasvetli misteriozn­i zločin. Sumnja se da je Miru ubio provalnik!

- J. Aleksić

OBDUKCIJOM TELA ŽENE rođene u Rakiti, otkriveno je da je zločin počinjen u ponedeljak 28. decembra, a uočene su brojne povrede na glavi, nastale najverovat­nije udarcima tupim predmetom.

Kako podseća Bild.de, policija u Minhenu je oko 21 sat uveče tog dana dobila prijavu od cimerke ubijene žene, gde je ispričala da je pronašla telo mrtve prijatelji­ce u lokvi krvi. Policija i hitna pomoć su odmah pojurili na lice mesta, ali su mogli samo da konstatuju smrt nesrećne žene, a prema tragovima pronađenim na licu mesta, odmah je bilo jasno da je reč o zločinu.

Istražitel­ji su pronašli pukotine na jednom prozoru, zbog čega su posumnjali da je ubica tuda ušao u kuću. Delovi prozora su odneseni kako bi se sa njega izuzeli eventualni otisci ili DNK tragovi.

U međuvremen­u, nemački mediji prenose sumnje da je Srpkinji sa nemačkim državljans­tvom presudio pljačkaš, opisujući da je do prozora koji gleda ka bašti vrlo lako doći preko niske ograde.

Komšije su ispričale da su na katolički Božić oko 12 sati po podne primetili da iz pomoćne kućice u dvorištu kulja dim. Otkrile su kobnog dana videli Miru i njenog sina ispred kuće.

Istraga je i dalje u toku i nemačka policija intenzivno radi na rasvetljav­anju zločina. Pozvali su sve građane koji imaju bilo kakve informacij­e o Miri Kostov ili su bili u kontaktu sa njom, da se jave. Pored toga, traže se i svedoci koji su videli bilo šta sumnjivo oko kuće.

Policija je našla pukotine na jednom prozoru, zbog čega su posumnjali da je ubica tuda ušao u kuću

Telo žene pronađeno je 28. decembra sa brojnim povredama na glavi

 ??  ?? mira kostov ubijena je krajem decembra u kući u minhenu
mira kostov ubijena je krajem decembra u kući u minhenu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia