Blic

Bojan ponosan na diplomu naslednice

- LJUBOMIR TOZEV

PEVAČ BOJAN VASKOVIĆ sa porodicom uživa na Jahorini, a na skijama se odlično snalaze ako je suditi po diplomi koju je njihova ćerka Anđelina dobila.

- Prva diploma za našu skijašicu. Ponosna mama napisala je Aleksandra, supruga pevača na Instagram profilu ispod fotografij­e gde njihova mezimca pozira sa njima na skijama.

Inače, osim ćerkice, bračni par Vasković ima i sina Mihajla, a ponosni roditelji se ne odvajaju od svojih naslednika i uživaju u njihovom odrastanju. 

Jovanoviće­va je za „Blic” potvrdila naša saznanja i istakla da će detalje nove romanse zadržati za sebe. Ona je novog dečka upoznala i s ocem Gagijem.

Glumica Anđela Jovanović već nekoliko nedelja uživa u ljubavi s atletičare­m Mihailom Dudašem, saznaje „Blic“. Naime, glumica i sportista dočekali su zajedno prve dane nove godine, a nakon što su boravili na Zlatiboru kod njenog oca Dragana Gagija Jovanovića, uputili su se na Jahorinu, gde uživaju u zimskim čarolijama.

- Ljubav između njih se dogodila potpuno spontano. Upoznali su se preko zajednički­h prijatelja, a ubrzo su počeli da se dopisuju i posle nekoliko dana započeli su vezu. Shvatili su da im je lepo zajedno, te da uživaju u svim aktivnosti­ma i razgovorim­a, da imaju ista interesova­nja. Gotovo da se ne razdvajaju poslednjih nedelja. S obzirom na to da Mihail nema veliki broj sportskih obaveza, te isto tako ni Anđela nema snimanja i proba za vreme praznika, spakovali su kofere i zaputili se prvo na Zlatibor. Tamo ih je ugostio Gagi Jovanović u svojoj vikendici, gde provodi najveći deo vremena kada nije u Beogradu. Zajedno s njima bila je i Branka Pujić, koja je upoznala novog dečka svoje

dvorište veličine manjeg stadiona na kojem luka trenira

 ??  ?? porodično skijanje i uživanje na snegu sa naslednico­m
porodično skijanje i uživanje na snegu sa naslednico­m
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia