Blic

BLATER HITNO PREBAČEN U BOLNICU

-

- Drago mi je da smo opet zajedno. Ne znam kada je u poslednje vreme bilo 10-11 igrača iz omladinske škole. To je s jedne strane lepo, a s druge obavezujuć­e za vas, za sve nas, da znate šta znači nositi dres Partizana. Svi ovde treba da znamo šta je Partizan i da osećate zahvalnost što ste deo ove priče. Hoću da idemo u tom duhu, jer je to važnije od pravljenja rezultata i pobeđivanj­a, da shvatite koja je ova gromada od kluba i da to znate da nosite. Ne treba da mislimo da ćemo nešto lako dostići, sve moramo zajedno i nema nikakvih alibija. Mi smo Partizan - poručio je Stanojević.

On je dodao da igrači moraju da budu spremni na jak ritam u narednom periodu.

- Želim vam uspešan rad, da prođemo bez povreda i da se sačuvate u celoj ovoj situaciji, a na terenu ću vam reći neke konkretnij­e stvari. Hvala klubu na podršci u ovim rezultatsk­i teškim vremenima. Polako, korak po korak i biće to kako treba da bude - zaključio je Stanojević. bivši predsednik Fifa sep blater nalazi se u veoma teškom stanju i hitno je prebačen u bolnicu, navodi se u porodičnoj izjavi. Očekuje se da će se bivši fudbalski šef (84) oporaviti nakon što je u četvrtak hitno prevezen u bolnicu, prema izveštajim­a u Švajcarsko­j. On je sada u ozbiljnom, ali stabilnom stanju.

Njegova ćerka Korin rekla je za „Blick”:

„Moj otac je u bolnici i svakim danom je sve bolje. Potrebno mu je vreme i odmor. U ime svoje porodice tražim privatnost.“

Blater je smenjen sa mesta predsednik­a FIFA još 2015. godine posle 17 godina vođenja najvišeg fudbalskog upravnog tela.

Sve vreme na toj funkciji bio je optuživan za korupciju i bio je prinuđen da se povuče uoči izbora 2015. godine. Poslednjih nedelja FIFA je podnela i žalbu na „loše upravljanj­e“protiv Blatera.

PLAN JE DA CRVENA ZVEZDA PRVI DEO PRIPREMA, OD 10. DO 19. JANUARA, ODRADI NA KIPRU, ODAKLE će EKIPA DA SE PRESELI U TURSKU U BELEK, GDE će DA ODIGRA I ČETIRI PRIJATELJS­KE UTAKMICE

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia