Blic

GUDURIĆ: MNOGO MI JE BILO ČUDNO

-

Nije tajna da je Crvena zvezda želela da vrati Marka Gudurića, govorio je o tome prvi čovek kluba Nebojša Čović, ali jednostavn­o bivši bek Memfisa bio je preskupa akvizicija... Angažovao ga je Fenerbahče, s kojim je u četvrtak u “Pioniru” rastužio upravo Zvezdu!

Lorenco Braun je u poslednjoj stotinki utakmice pogodio “dvojku” preko Ognjena Dobrića i doneo Turcima veliku pobedu, pa je tako crveno-belima presudio još jedan bivši igrač. Naravno, nije Amerikanac ni blizu vezan za Zvezdu kao domaći igrači, pa je burno proslavio poene, iskreno odgovorio da se “oseća sjajno” posle pogotka, što je donekle i razumljivo.

S druge strane, Guduriću je meč protiv bivšeg kluba teško pao, što je potvrdio i porukom na Instagramu uz fotografij­u sa poklonom koji mu je uoči meča dodelio Nebojša Ilić.

„Mnogo čudan osećaj i utakmica sa puno emocija. Nije bilo lako igrati! Hvala Crvenoj zvezdi za poklon i srećno u nastavku sezone“, napisao je Gudurić, koji je na meču protiv crveno-belih ubacio 11 poena.

Čak 100 divljih golubova ubijeno je u blizini Bačke Palanke na jednoj farmi goveda, objavilo je Društvo za zaštitu i proučavanj­e ptica Srbije. - Na golubove su pucali tokom noći, kada su te ptice spavale na objektima. Privedene osobe su registrova­ni lovci, za potrebe ubijanja golubova angažovala ih je uprava farme. Prema našim saznanjima, Osnovno javno tužilaštvo iz Bačke Palanke ovaj slučaj je okarakteri­salo kao krivično delo navedeno je u objavi Društva za zaštitu i proučavanj­e ptica Srbije.

UBIJENO 100 DIVLJIH GOLUBOVA

POŽAR NA ZVEZDARI

U blizini Zvezdarske šume u jednom napuštenom objektu na dan Božića je izbio požar, potvrđeno je „Blicu“iz MUP-A.

- Požar je sada lokalizova­n, povređenih nema - rekli su iz MUP-A za „Blic“. Prema nezvanični­m saznanjima, napušteni objekat u kome je izbila vatrena stihija je nekadašnji restoran koji sada ne radi. Zasad nema informacij­a kako je došlo do požara. Kako su za „Blic“rekli iz Hitne pomoći, njihove ekipe nisu imale poziv za ovakvu intervenci­ju.

VOZILO POKOSILO ŽENU U FUTOGU

Žena (79) poginula je 7. januara nešto pre 17 sati u teškoj nesreći u Ulici Rade Kondić u Futogu. Ona se kretala kao pešak, a na nju je naletelo vozilo. Zoran Krulj, portparol novosadske hitne pomoći, rekao je za NS da je njihova ekipa intervenis­ala je u 16.56, a na licu mesta zatekli su ženu bez znakova života. Nakon istrage će biti poznate okolnosti ovog nesrećnog događaja.

 ??  ??
 ??  ?? MARKO GUDURIĆ JE PRED MEČ DOBIO POKLON OD CRVENO-BELIH
MARKO GUDURIĆ JE PRED MEČ DOBIO POKLON OD CRVENO-BELIH

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia