Blic

NEDOSTAJE MI KAFANA TOKOM KORONE

-

nevač ne krije da mu je ovaj period u kom vlada korona dobrodošao za odmor.

- Sa aspekta života vrlo dosadan period tokom korone. kogu sve ovo da označim kao dosadno vreme. hedino što čovek u glavi razmišlja jeste kada će sve o proći. Sa poslovne strane sam zadovoljan jer sam se odmorio. Ovo je bio odmor kada je moj posao u pitanju. tećinom je to stan i kuća. keni su suđene kafane i taj ambijent, dok je sada drugačije – kaže falid.

“Nedođiju” kupio 1987. godine i nastanio se u njoj na vrhuncu karijere.

Ranč je pretvorio u kompleks za razonodu, izgradio je zoološki vrt i zabavni park, gde su deca i njihove porodice mogla da provode vreme. Izvan glavne kuće koja podseća na pravi dvorac, ranč se može pohvaliti 21 zgradom, uključujuć­i više pansiona i bioskop sa čak 50 mesta.

Zatim postoji nekoliko pogodnosti za ljubitelje sporta - bazen, košarkaški i teniski teren. Celokupno imanje sadrži mnoštvo travnatih i posebno uređenih površina, koje sadrže statue iz crtanih filmova posebno napravljen­je za Džeksona. Sve to je sam Majkl dizajnirao kako bi izvan svog dvorca imao pravu bajku.

Ni sama unutrašnjo­st velelepne zgrade nije ništa manje luksuzna i bajkovita. Svaki kutak doma posebno je uređen i ima jedinstven­e sadržaje, a zbog velikog broja soba mnogi su uvek komentaris­ali da podseća više na hotel nego na regularan dom.

MILIJARDER IZ KALIFORNIJ­E ISKEŠIRAO ČITAVU SUMU

nakon skandala, Džekson Zauvek napustio imanje

“Nedođija” je devedeseti­h i dvehiljadi­tih bila pod lupom nekoliko istraga povodom optužbi da je Džekson seksualno zlostavlja­o decu. On je odbacio optužbe tužilaca u Santa Barbari da je “Nedođija” bila mesto gde je mamio dečake.

Pevač je 2005. godine oslobođen optužbi da je na ranču zlostavlja­o trinaestog­odišnjeg dečaka, a u “Nedođiju” se nakon toga nije vraćao.

Četiri godine kasnije, Džekson je preminuo u svom domu u Los anđelesu od srčanog zastoja izazvanog predoziran­jem. Optužbe su nastavile da se nižu i posle Džeksonove smrti, a neke od njih iznete su u dokumentar­nom filmu “Napuštanje Nedođije” iz 2019. godine. Nakon toga

 ??  ??
 ??  ?? nakon skandala nikada se nije vratio da živi u kući koju je obožavao
nakon skandala nikada se nije vratio da živi u kući koju je obožavao
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia