Blic

Zavoleli su se na prvi pogled i zajedno dočekali starost

-

Holivudski zavodnik upoznao je konobaricu koja mu je ukrala srce, a njihova ljubav traje duže od četiri decenije. Iako na samom početku nije delovalo da će ostati jedno uz drugo, pokazali su da prave emocije i razumevanj­e mogu da pobede sve strahove.

- Ne znam kako je drugim muškarcima, ili ženama, ali kad sam bio u dvadesetim godinama, jako sam se plašio braka. Mislio sam da je brak ogroman korak prema smrti. Stoga sam učinio sve što je u mojoj moći da ga izbegnem! Kad sam joj prvi put spomenuo svoju teoriju bračne smrti, nasmejala se. Onda je shvatila da se ne šalim. Razgovaral­a je s mojom majkom s kojom je postala odlična prijatelji­ca, i moja draga voljena mama savetovala joj je da me napusti - priznao je Bridžiz.

PRILIKA Za SREĆU

Suzan je dobila ponudu za posao u Montani i planirala je da ode i prihvati ponudu. Džef je shvatio da će je izgubiti i odlučio da ne želi da propusti priliku za sreću:

- Rekao sam: Bože, ne smem da pustim ovu ženu da ode. Zamislio sam sliku starca koji razmišlja o devojci iz Montane i pita se zašto se nije njome oženio. Vrlo brzo postalo mi je jasno ako pustim da ova devojka išeta iz mog života, žaliću zauvek. Spustio sam se na jedno koleno i pitao Sju da postane moja supruga.

Sudbonosno „da“izgovorili su 5. juna 1977. godine pred prijatelji­ma i najbližom rodbinom. Strani mediji ih često nazivaju jednim od najskladni­jih holivudski­h parova, ali glumac i njegova supruga ne kriju da je bilo trenutaka koje nisu lako pregurali jedno uz drugo.

- Sju mi je uvek davala prostora da budem ono što jesam. Ali prvih nekoliko godina braka bilo je vrlo izazovno. Imali smo neke probleme, koje smo zajednički rešili - iskreno je rekao Džef jednom prilikom.

bolest ćerke

U braku su dobili tri kćerke - Izabelu, Džesi i Hejli. Kad je Suzan bila u sedmom mesecu trudnoće s najmlađom Hejli, saznali su da je Izabela dobila virusnu upalu mozga i nisu znali hoće li preživeti.

- U to vreme nisam bio kod kuće u Montani, već sam snimao film „8 miliona načina da umreš”. Sju je vodila brigu o svemu u tom kritičnom trenu. Vozila je Izabel na rehabilita­ciju, a morala je da se bavi i sa ostalih dvoje dece. Ona je vrlo snažna i fokusirana. Gledao sam je s čuđenjem.

Iako Suzan nikada nije bila deo holivudsko­g posla, Džef Bridžiz uvek je uključuje kada priča o svojoj karijeri.

- Snimili smo više od 50 filmova. Kažem „mi” jer Sju to zaslužuje. Ja sam frajer koji je zarađivao, ali ona je bila ta koja se brinula o svemu drugome. Zaista sam zaljubljen u nju više nego ikad.

tajna DUGOGODIŠN­JE LJUBAVI

Par danas živi u Montani, a njihova naslednica Izabela ističe da je brak njenih roditelja inspiracij­a svima:

- Oni se vole, ali i sviđaju jedno drugome. Mnogo vremena provode zajedno. Sve vreme postavljaj­u pitanja jedno drugom kako bi bili sigurni da i jedno i drugo uživaju u svemu.

SNIMILI SMO VIŠE OD 50 FILMOVA. KAŽEM MI, JER SJU TO ZASLUŽUJE. JA SAM FRAJER KOJI JE ZARAĐIVAO, A ONA JE BILA TA KOJA SE BRINULA O SVEMU DRUGOME. ZAISTA SAM ZALJUBLJEN U NJU VIŠE NEGO IKAD, KAŽE DZEF BRIDŽIZ

 ??  ?? MISLIO SAM DA JE BRAK OGROMAN KORAK PREMA SMRTI
MISLIO SAM DA JE BRAK OGROMAN KORAK PREMA SMRTI

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia