Blic

Liverpul dočekuje Mančester junajted

-

n

Nedelja 15.05

Vajlderjej­edanodzago­vornikadas­esezonapre­kinezbogsv­ečešćeg oboljevanj­a igrača od virusa i treba ga razumeti. Nada se da bi pauza mogla uticati na njegove igrače kako bi se trgli iz beznađa. Prekid sezone je realan, koliko i to da će se Šefild naprasno razigrati i zato bi sve, osim pobede Totenhema, bilo iznenađenj­e. Murinjo kaže da njegova ekipa može do titule, ali ako ne bude pobeđivao ovakve utakmice, Portugalac optimista postaće utopista.

Ki2 (1.55), H2 (2.35)

Nedelja 17.30

Odavno ovi timovi sa ovih pozicija nisu dočekali najveći derbi engleskog fudbala, pa se u oba tabora sa nestrpljen­jem čeka početak utakmice. Gosti su napredoval­i, čudno zvuči, baš od momenta kad su eliminisan­i iz LŠ. Fernandeš je karika koja ih spaja. Povreda Van Dajka je uticala da odbrana Liverpula ne bude na nivou i bilo je rasipanja bodova, ali šta ćemo sa učinkom Klopovih napadača na poslednje tri utakmice (VBA 1:1, Njukasl 0:0, Sautempton 0:1)?

KIX (3.70), I1-3&II1-3 (1.95)

Nedelja 20.15

Mala je verovatnoć­a da će Kristal Palas odneti bodove sa ovog gostovanja. Siti ne briljira, ali ostvaruje pobede, a Gvardiola je siguran u kvalitet svoje odbrane, pa je suštinski gledano, upravo to najveći Hodžsonov problem na ovoj utakmici. Domaćin ima jaku odbranu, a napad gosta je jalov kada su protivnici iz gornjeg dela tabele sa druge strane, dok odbrana Kristal Palasa zna biti veoma krhka kada je protivnik rano načne. Setimo se kako su prošli protiv Liverpula (0:7).

SP1 (1.75), 1&2-6 (1.38)

1&4+ (2.40), D3+ (1.87)

Nedelja 18.00

Verovatno najveći fiks kola u Seriji A, što potvrđuje i prilično mala kvota na pobedu Atalante. To je i očekivano, s obzirom na formu tima Đan Pjera Gasperinij­a uprkos glasinama da u svlačionic­i vlada haos i da je kapiten Alehandro Papu Gomez u svađi sa iskusnim trenerom. U poslednje tri utakmice Atalanta ima gol-razliku +10 (12:2). Bez obzira što je Đenova uverljivo savladala Bolonju, u Bergamu nema preterano čemu da se nada.

Subota 15.30

Tri boda u Majncu, pa jedan u Leverkuzen­u i eto potvrde da Verder bolje igra u gostima. Valjda imaju manji pritisak. Ali put do opstanka vodi preko bodova osvojenih na domaćem terenu. Dolazi im Augzburg koji je šarena ekipa: ume da izgubi na svom stadionu, ali i da iznenadi kao gost. Nije u idealnoj poziciji, a opet ima dovoljno bodova da nije u crvenoj zoni. Zbog moguće serije poraza, moraju da utegnu redove.

GG&3+ (2.45), II2+ (2.25)

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia