Blic

SE PRIJATELJI I KOMŠIJE

-

je određeno zadržavanj­e do 48 sati.

Kako je ispričao Ivanov otac, koji je svog sina pronašao kako krvari na pločniku, nije mu najjasnije šta se dogodilo neposredno pre nego što mu je sin nasmrt izboden.

- Došao je sa žurke i neko ga je pozvao da izađe napolje. Pošto ga nije bilo duže vreme, izašao sam da ga potražim i zatekao sam ga tu na ulici. S njim je bio još jedan drugar koji ga je bodrio da izdrži - priča otac Ivana T.

Kako je ispričao nesrećni čovek, Ivana je neko po povratku sa žurke pozvao na telefon i nakon tog razgovora

Jutro nakon krvave noći, na licu mesta su bili još vidljivi tragovi sukoba. Sve se odigralo na samo 500 metara od Ivanovog stana. Komšije i prijatelji porodice od ujutru su se okupljali da pruže podršku nesrećnim roditeljim­a. je izašao, ali koji je bio razlog poziva i sa kim se video, još nije najjasnije.

- Nisam ni gledao, samo sam hteo da ga što brže stavimo u auto i da krenemo ka Urgentnom. Verujte da ni sam ne znam šta se dogodilo, očekujemo da to policija reši - kaže s tugom u glasu otac ubijenog mladića.

UHAPSILA POLICIJA JE D.I.(20)ZBOGSUMNJE T. DA JE UBIO IVANA

nPred Višim sudom u Vranju davanjem završnih reči završeno je suđenje Marjanu Vujačiću, koji se dovodi u vezu sa škaljarski­m klanom zbog ubistva Jugoslava Cvetanović­a, rođenog brata ubice Nikole Bojovića, saznaje „Blic“. Za 21. januar zakazana je objava odluke suda. Optužnica protiv Marjana Vujačića podignuta je u decembru 2019. godine zbog sumnje da je 27. septembra 2017. godine u Vranju oko ponoći ubio Jugoslava Cvetanović­a. Kako je navedeno, on mu je prišao s leđa i iz „škorpiona“u Cvetanović­a ispalio 14 projektila. Čak 10 metaka pogodilo je rođenog brata ubice Nikole Bojovića, nakon čega je on pao na zemlju. Kako je utvrđeno, meci su Cvetanović­a pogodili u pluća i srce, stomak, želudac, jetru, bubrege.

Požarevačk­a policija podnela je krivičnu prijavu protiv 42-godišnje žene iz Valjeva zbog sumnje da je prošlog leta prevarom oštetila jednog 60-godišnjeg muškarca iz Petrovca na Mlavi za 24.000 dinara.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia